Header

Everyday life
Det är alltså sånt här jag sitter och kollar på på kvällarna när jag inte har något bättre för mig, vilket är typ 80% av alla kvällar i veckan. Mycket möjligt att det även har hänt ett X antal gånger att jag har gråtit av skratt över dessa videos. Så för er som känner igen er i min situation, your welcome. Please enjoy.

 

 


 

 


 

 


 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Photos


 

 

Första dagen på min långhelg och mycket har inte blivit gjort, hade någon tanke på att städa igenom min garderob, igen... Men det kan gott vänta några dagar till. Idag så har jag bara tagit det lugnt, slängt i mig en Ben & Jerry's till lunch och fotat lite och ikväll så väntar middag på O'learys med en nybliven 18-åring. Finns inte så mycket mer "intressant" att skriva tycker jag, ni får ha en fortsatt bra torsdag!

Likes

Comments

Music
 

 Börjar dagen med lite fattiga riddare och Håkan Hellström. Börjar skolan 12 idag med att skriva årets sista prov (förhoppningsvis) sen väntar en efterlängtad långhelg. Ha en fin onsdag allihop!

 

 


 

 

Likes

Comments

Everyday life
Bra dag idag med tanke på att jag har gått runt med Fall Out Boy och deras album Save Rock And Roll i hörlurarna. Hade endast en lektion idag så efter det så följde jag med Johanna för att hitta en present åt hennes bror och fick även med mig lite hem jag med. Plugg inför ett svenskaprov väntar nu och efter imorgon så kommer andra året på gymnasiet vara klart i stort sett, helt sjukt hur snabbt det här läsåret har gått! Men nog talat om det, ska iväg till gymmet snart och sen testa teorin om att man ska plugga bättre efter att man har tränat, försöka duger.

 

Ha en bra dag!

 

  

Hittade någon body mist på Åhléns från ett märke som heter Crush. Ser inte så hemskt exklusivt, ser ut som typ diskvatten. Men det luktar päron, alltid något!

  

Behövde även en ny mascara, waterproof all day everyday. Man vet aldrig när man kan få för sig att gråta över ett emoband. #ThePerksOfBeingAnEmo

 


Likes

Comments

Everyday life
Trodde faktiskt att dagen så jag skulle skaffa mig en blogg aldrig skulle komma, men nu är den här och jag vet inte ens vad jag ska skriva om? Mitt liv är inte mer intressant än någon annans, men antar att det är en bra anledning till att damma av min systemkamera och samla mina minnen på ett och samma ställe. Som tur är så har jag en bra vän som råkar vara väldigt duktig på det här med att designa då jag själv är kass på det så därför är bloggen under construction at the moment. Hm, finns nog inte så mycket mer att säga. Känns som om jag ska försöka att göra det ointressnta intressant, lite mission impossible men det får gå! 

 

Hoppas ni har en bra måndag!

 

 

Vad kan passa bättre än att inviga min blogg med ett av Sveriges bästa band genom tiderna? Kent släppte nyligen sitt nya album Tigerdrottningen och nu har låten Var är vi nu från plattan blivit musikvideo, så himla bra!

 

 

 

Likes

Comments