Header

Här kommer ett litet härligt kollage från vår underbara jul! Mycket fika, gud mat och massa bus har den bjudit på! Och än är den inte över! Ikväll kommer Grabbarna hem så imorgon kör vi lite mera jul :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lucka nummer 12: Hur önskar du att din luciadag ska bli imorgon?

åååh Lucia!!
Att vi vaknar pigga och glada efter en bra natt jag och Nathalie (blir en spännande natt då det blir spruta idag och hon reagerar alltid på dom) Därefter gör vi oss iordning och knatar ner till bibblan för att se på luciatåg. Sen en mysig lunch innan det bär av till öppna förskolan för luciafirande. Sen blir det en mysig kväll hemma.  Med att förbereda inför Nathalies 1 årsdag den 14e. Dricker glögg och slår in paket till vår lilla tös!!!

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Lucka nummer 11: Vad är din dröm som du tror är omöjligt att uppnå?

Shit vad svår fråga!!!! ja vad kan det vara!!! Det måste väl vara att bli mångmiljonär kanske. äga ett privatplan! Det kommer nog vara extremt omöjligt!! Vinner man inte på nå spel så är det nog ganska svårt.. jag har u inte direkt den där briljanta hjärnan för att starta något företag som ger mångbelopp i pengar..Detta är en del av Kajsons julkalender - vill du också vara med så läs mer här

Likes

Comments

Lucka nummer 10: Vilken är den mest glammiga kväll i ditt liv?

Utan att tveka de minsta så måste glammigaste kvällen vara vårat bröllop helt klart!!! En helt underbar kväll!!! Skulle lätt göra om allt en gång till så vi kan vara med om det igen!! Jag och Magnus pratar ofta om att man skulle vilja vara gäst på sitt eget bröllop en gång för att verkligen få ut maximalt då man är så uppe i det blå när man precis har gift sig!

Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Lucka nummer 9: Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort?

Enkelt!! Mallorca , Alcudia!!! Det var vår första resa Magnus och min tillsammans!! Helt underbart hade vi och blev verkligen kär i Mallorca!! Längtar till när vi kan åka dit igen!

Här får ni ett litet bildregn!Detta är en del av Kajsons julkalender - vill du också vara med så läs mer här

Likes

Comments

Lucka nummer 8: Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Den egenskapen jag skulle vilja utveckla är de såkallade "kall pratet". jag är sjukt dålig på att prata om jag inte har någonting att säga.. Då är jag oftast tyst. Så det skulle jag vilja bli bättre på. Att kunna prata om allt mellan himmel och jord. I och med att man oftast är då tyst i sammanhang med massa människor så uppfattas man oftast som stängd och dryg, uppsnoffsig person. Vilket jag inte alls är. Men det uppfattas tydligen så. Därför vill jag utveckla denna egenskap!

Bjuder på en bild på min lilla hoppetossa!!! kolla in håret!! 😍😍Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Lucka nummer 7: Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?

jag vill sända extra kärlek till alla som känner att de behöver det!! det finns så många som saknar något/någon att hålla kär!! så det är till er mina tankar går!!


Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du också vara med? Spana in hur du gör här.

Likes

Comments

Lucka nummer 6: Vad är det bästa med dig själv?


Min första tanke när jag läste frågan var "inte så mycket". Gravidkilon kvar och allmänt pluffsig.... Men sen läste jag frågan igen och började tänka efter lite gran.. Vem har sagt att det bästa måste vara utseendet? Jag har knappt gjort något åt mitt utseende sen graviditeten och bebistiden. Har inte riktigt haft det som första prioritet. Skulle dock vilja färga håret, fixa naglarna och kanske få bort mina sista grav-kilon. Men men, nu flyter vi iväg här..

Vad är då det bästa med mig? Vi tar det en gång till. Jag är en omtänksam person som alltid sätter alla andra före mig själv. Jag tror att jag är en sån som mina vänner vet att de kan vända sig till om de har något som tynger dom och de vill ha någon som genuint lyssnar.. Det hoppas jag iallafall..

Det tror jag är det bästa med mig!!


Detta är en del av Kajsons julkalender - vill du också vara med så läs mer här

Likes

Comments

Nu är all tapet borta från Nathalies rum! Så skönt! Nu är det bara slipning, spackling, slipning och tapetsering kvar innan det är dags att få inreda!!

Här kommer ett litet kollage med lite inspiration till hennes rum.

ÅÅÅH!! Jag vill bli klar nu, nu, nu!!! Jag längtar tills allt är klart och vi öppnar dörren till Nathalie och hon får se sitt rum för första gången! Det kommer vara så underbart!

Likes

Comments

Lucka nummer 5: Vad önskar du att du skulle äta till middag idag?

Jag är så sjukt sugen på en riktig kalkon middag! Ugnsstekt kalkon med massor a god kokt potatis, mumsig sås , brydselkål och självklart gelé! Till det ett glas rött! mmm vad mumsigt det skulle vara! Det var så länge sen man åt de och nu i juletider så blir man så sugen!!

Kolla bara såg gott det ser ut! Riktigt vattnas i munnen!Detta är en del av Kajsons julkalander, vill du ogörckså vara med? Spana in hur du här.

Likes

Comments