Header

Idag har jag jobbar fast jag skulle vara ledig. Jag har ändå ingenting för mig hemma och lite extra pengar sitter aldrig fel!

Idag blev det taco-paj till middag som tillagades, eller värmdes i ugnen, till ljudet av sommarpratarna. Dagens sommarprat var av Leila Lindholm. Älskar att lyssna på dessa sommarprat, att höra hur andras liv ser ut, andras syn på saker. Gillar i och för sig allt som ger mig en större syn på saker. Tror många människor skulle behöva sätta sig in eller i alla fall lyssna på andra människors livssituationer.

Snodde även en LP-skiva från mammas loppis. Denna gång blev det en av Sven-Bertil Taube.

Nu ska jag snart gå ut och mata hundarna, och sen kommer Filip och sover här!

Bilden är från vår trädgård där rosorna klättrar längs väggen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej kära bloggläsare, eller snarare mamma. Länge sedan jag skrev nu, inte haft varken tid eller ork.

Min sommar har och är fylld av jobb, för det mesta på ett café där jag bor. Man lär sig mycket av att jobba där. Hur man hanterar stress, hur varm en nydiskad kniv kan vara eller bara hur man håller en 3 sekunders konversation innan någon av ens medarbetare måste kila iväg.

Har även börjat cykla till jobbet. Ett något mer ekonomiskt alternativ. Jobbigt.. Tycker dock att jag börjar få sexigare ben?

Efter en intensiv dag idag så är jag helt slut. Sitter i köket och äter tre korv med bröd och dricker saft som min familj lämnade innan de åkte och campade. Efter det ska jag nog försöka leta upp det där avsnittet av desperata housewives som jag inte hittar.

Ha det bra alla där ute, Roger ut!

Här får ni en bild på en söt igelkott

Likes

Comments

Igår (lördag) så var jag hos pappa. Filip kom även dit på förmiddagen efter att ha spenderat sin fredag på ett lan.

Vi åt middag hos pappa och åt då grillat. Fick även lite presenter av både dem och av Elin. Fick pengar, en glasskål och ett läppstift.

På kvällskvisten åkte jag och Filip hem till honom och där fick jag en till present från hans föräldrar. Ett jättefint armband!

Likes

Comments

Hejsan hejsan! Idag är det så att det är min födelsedag! Hela 17 år. Dock en relativt onödig ålder.

Först var jag i skolan där Linnea bjöd på citronpaj under lunchen.

När jag kom hem kom det lite släkt som firade och fikade. Efter det så fick jag skjuts till Bollnäs där det väntades 3-rätters med nära vänner.

En riktigt lyckad dag må jag säga och imorgon väntas ännu en. Då kommer Filip hit och vi ska vara hos pappa och fira lite till. Spännande!

Likes

Comments

Vaknade idag och kände att jag var på ett oerhört gott humör som en viss psykopat sade.

Idag har jag varit i Bollnäs igen för att fixa mina naglar till Valborg. Hon är enormt duktig och gör det för ett prima pris.

Helt nöjd, men lite hungrig. Så nu ska jag hem och försöka få i mig något!



Likes

Comments

Idag har det varit otroligt fint väder hela dagen. Har tyvärr tappat bort mina solglasögon så får gå med solen i ögonen hela dagarna.

Nu så börjar solen gå ner och jag har precis ätit middag. Idag blev det våfflor med hjortronsylt. Supergott!

Imorgon så ska jag på kick-off med jobbet, spännande!


Likes

Comments

Längesedan jag skrev nu. Har väl haft skrivtorka ett tag. Har iallafall fullt upp i skolan med examinationer och nationella prov.

Idag fick jag helg och åkte då till mammas jobb. Svante hade med sig en kompis och de badade tillsammans tills han kompis skulle hem.

Vi kom nyligen hem och snart ska vi hämta födelsedagsbarnet Elin som är med sina kompisar.






Likes

Comments

Idag är det den 25 mars vilket betyder att det är våffeldagen. Men då jag dels inte har något våffeljärn och dels inte ville köpa våffelsmet. Så jag var lite busig och gjorde pannkakor istället.

Imorgon så ska jag på lust och läras årliga vårshow med Esther, Hanna och Carmen. Det ska bli väldigt kul!


Likes

Comments