Vad händer?

Hallå där! Måste säga nu direkt bara att jag fått veta exakt datum på provet till Matte 2B vilket alltså betyder att hela mitt liv på sociala medier kommer sjunka rejällt nu under två veckor, så jag kommer inte kunna vara aktiv för tiden kommer antagligen inte räcka till. Men fredagarna flödar på som vanligt med veckans musik.

Nu är jag påväg till stan för att hälsa på mamma och sedan ska jag vara med Markus, och efter det ska jag hem och göra matte eller om jag tar det lugnt idag och gör matten på lördag och söndag istället. Brukar ha en dag i veckan då jag inte gör några läxor eller något sådant, det tippar på att det blir idag.

Och varför är för att jag fått hem min SSD som jag beställde för två veckor sedan, så det betyder att min laptop måste fixas så jag kan andvände den med ssdn, så det blir kul! Men det tar förstås tid. Jag beställde den på Ebay och fick ge typ 500 kr för den, så det är rätt bra ändå, nu återstår det att se om den funkar som det utlovas, pågrund av alla skatter vi har i Sverige så köper jag nästan aldrig elektronik utrustning för priset är flera hundra kronor billigare på tex Ebay. Där fick ni ett bra tips från mig som ni kan ta del av.

Nejmen... Skolan har ju dragit igång mer nu, så det är mycket i Svenska 3 med, läraren är lite hård men det är nog bra för att nå till högre betyg antar jag. Sedan har jag också kommit fram till att flytten inte blir förrän i Augusti nästa år, detta pågrund av att jag inte blir klar här i tid för att ansöka till både studentbostäder och få en plats på skolan i Malmö, vilket jag nog sagt här på bloggen innan också. Så om jag inte hittar en vanlig lägenhet i Malmö eller Lund så blir jag kvar här till Augusti sedan drar jag iväg direkt härifrån, då får jag ju bo hos min tjej eller hitta ett annat boende, men studentboende borde vara lugnt ju!

Justnu mår jag också rätt bra, tänkt lite om mitt liv idag, typ vad folk gjort mot mig oså, och det är ju sånt som kommer och går, men nu tänker jag inte mer på det. Så det är väl något som går upp och ner. Men om man inte tar med det i bilden så är jag bara stressad över matte provet, som antagligen kommer gå bra eftersom jag i princip kan allt förutom logaritmer. Så man får ju hoppas att läraren inte försvårar uppgifterna mer än vad som behövs.

Men sålänge får ni ha det bäst och ta hand om varandra, så hörs kanske något lite under denna två veckors period, annars efter det!

Gillar

Kommentarer