Vad är vänskap egentligen?

Jag förstår mig inte på vissa människor, ena sekunden är man allt, bästa vänner och ska göra precis allt med varann och andra sekunden hatar man varandra, och vill aldrig mer se varann. 

Det är precis det här som händer mig då och då, och nu kanske ni tänker, men du är väl bara en dålig vän? Men nej, för grejen är det att jag lyckas alltid hitta vänner som inte bryr sig om en, jag har såklart andra vänner, som jag älskar jätte mycket, men allvarligt nu? Jag tycker det saknas nåt här? Vad är vänskap idag.. 

För mig är vänskap att man alltid finns där, nu menar jag inte 24/7 utan om man är medveten om att personen mår dåligt så tycker jag man kan slänga iväg ett sms, men hur mår du? liksom eller kanske bestämma att ses? Och jag tycker det är viktigt att man är ödmjuk, liksom inte fastna i massa annat, för om en mår dåligt och en annan helt okej, så är det ju den som är helt okej som vet bättre än den som mår sämre, och då kanske man inte ska skylla ut den personen som mår dåligt. Och jag tycker man inte ska lova saker som, jag kommer aldrig svika dig. För ingen har hållit det hittills. Det här är anledningen till mycket. 💔

Jag tror inte jag tänker fel. För jag har några vänner som verkligen förstår det, och vi har hållit ihop genom åren! Vissa träffar man sällan, men dom ger sitt allt när som helst, det behöver inte vara varje dag. 

Nu till titeln, vad är vänskap egentligen? Det här är vad det är för mig, vad är vänskap för dig? 

Gillar