UPDATE OF 2020

Hej på er! Jag hoppas allt går bra för er. Med mig är det bara bra och jag har inte alls lång tid kvar innan jag helt åker tillbaka hem igen.


Tiden har gått så snabbt och jag har lärt mig så mycket. Jag håller just nu på att lära mig hur man skattar utomlands, och jag kommer självklart att skriva ett inlägg om detta även. Jag har också hunnit anpassa mig väldigt mycket till en helt ny kultur som kommer att påverka hela mitt liv framöver.

Men i helheten så är jag super nöjd med livet. Jag har gjort så stora framsteg under hela den här perioden och jag är så stolt över detta.

Utöver det så har jag inte vågat gå ut med detta helt. Men jag har även hittat mitt livs största kärlek som bor i Stockholm. Hon är faktiskt Filipinsk och på något sätt så trivs jag något mer med just henne än andra.

I det stora hela är jag nöjd med livet och livet fortsätter med studier i Sverige. Det är helt klart nu och jag kommer börja ansöka om några månader till skolorna i Sverige. Äntligen efter 5 års arbete, så når jag ut till mina resultat.

Mer kommer i en ny uppdatering. Ta hand om er!

Gillar