Studielån?

Godmorgon! Imorse har jag tagit redan på en hel del och jag kan äntligen berätta nu för er. Det är nämligen så att jag antagligen inte kommer att studera kursen datorteknik 1B eller så gör jag det eftersom det ändå kan vara bra för mig, jag vet inte riktigt, jag ska faktiskt kolla upp det, och det är just därför jag inte berättat detta förrän nu.

Men grejen är det att för att jag ska kunna jobba inom it och nätverk, och servers och i princip det mesta inom teknik så måste jag gå universitet, och eftersom jag inte har pluggat till Universitets ämnen så ska jag börja med det i Januari, Matte, Svenska, och Engelska. Jag är lite orolig med, eftersom jag måste ta att csn lån för hyra, mat och studiemedel, men jag vet att csn lån är väldigt bra eftersom du behöver inte betala tillbaka den förrän när du jobbat ett tag.

Så Japp! Det blir 5 månaders pluggande på 640 poäng, vilket borde räcka till ett universitet. Jag är inte helt säker på vilket universitet jag kommer gå heller, men förmodligen i Lund, Stockholm eller Luleå, men alla är lika svåra att komma in på, och Lund vore ju bäst. Men detta får vi se längre fram.

Hoppas ni får ni får en grym fredag! Ha det!!

Gillar