Snart smäller det

Hallå på er! Äntligen går saker återigen uppåt för mig och jag mår faktiskt lite bättre nu och är påväg framåt, detta tackvare en hel del vänner som funnits där för mig.


Tiden går så sjukt snabbt. Nästa vecka öppnar dörrarna för att ansöka till skolor, och jag har hittat två skolor jag vill gå på, båda är belegrade centralt i Malmö, så det riktar sig mot Malmö. Men vi får se om jag kommer in eftersom en av skolorna kräver en kurs jag inte läst som jag annars kommer läsa till hösten. Så detta blir spännande.

Jag har helt bestämt mig nu, och det har Manpower (företaget som ska hjälpa mig ut i studier eller jobb) också gjort. Så det blir för min del att plugga för det är de bästa jag kan göra justnu när jag ändå kämpat med det i över 1 år och snart 2 år. Så nästa höst kör jag igenom allt det sista, för till 2019 satsar jag på att komma in på en 2-3 år lång utbildning som ger mig garanterat jobb i framtiden.

Så ja... Haha, det smäller snart!! Nu är det faktiskt det roligaste kvar, förutom detta med Matte 3 förstås som jag kör igenom justnu, men det går faktiskt bra ändå liksom. Så jag tror jag kommer klara matten.

Ha det bäst!!!

Gillar