Mitt liv förändrades på 10 minuter

God kväll läsare!!! Jag har en hel del att berätta er!! Mitt liv förändrades idag, jag ska vara ärlig, det tog inte 10 minuter, det tog 1 timma, men haha..

Som jag har berättat här tidigare så kommer en flytt att ske ifrån socialen, jag kommer skrivas ut och kunna leva mer självständigt i en helt egen lägenhet, och detta har nu börjat bli väldigt aktuellt sedan idag, det är klart att jag kommer flytta ut, men när vet vi inte än, det beror på helt när jag får tag i en lägenhet.

Idag var jag på Ekonomiskt bistånd som du kanske känner till? Det är alltså Sveriges sätt att ta ansvar för att alla människor har pengar och boende, och under mötet när vi pratade idag så fick jag veta att man inte får lämna sin kommun för att få bidrag, och därför har jag och älskling börjat planera lite, eftersom jag behöver börja om mitt liv så känns det bäst att flytta till en ny ort, och detta även för att jag pendlar så mycket mellan Norrköping och Lund, och därför har hela mitt liv förändrats, jag ska nämligen flytta till LUND!!

jag får nästan tårar när jag skriver detta, jag har mitt hjärta och själ på denna staden, jag har en Instagram som heter norrkopingstad som du jätte gärna får kika på, men samtidigt vill jag hitta en ny vilja, ett nytt liv, och därför behöver jag komma till en ny stad, känns lite tråkigt att lämna staden här, men helt underbart samtidigt med, jag lär ju besöka denna staden så ofta jag bara kan, och hinna med att Instagrama om både Norrköping och lund. Men eftersom detta kom så snabbt krockar det en hel del med redan planerade resor till vänner och släkt, vilket gör mig deppad, men jag försöker se det positiva, till att allt kommer att bli bra till slut. Jag hör av mig mera om detta!! Livet kan fortfarande förändras så vi får se vart detta leder.

Gillar

Kommentarer