How is life going?

Hej alla läsare! Kul att ni håller i att läsa min blogg än, fast att jag själv varit extremt dålig på att uppdatera er...

Anledningen har varit att jag haft fullt upp med plugg, jobb och dessutom med flytt... Jodå! Nu är flytten avfärdad och klar och jag sover i en betydligt finare bostad, något jag är så stolt över att jag kommer posta bilder på detta kommande veckor... Lovar dock inte när, för jag är så sjukt upptagen med proven i programmering just nu, men det kommer komma!

Plugget går bra. Jag har kommit till den punkt i livet då jag känner att jag vill ha en paus, vilket jag också kommer ta efter denna kurs. Jag känner att jag behöver en paus från student livet och fokusera på att njuta av livet här i Grekland. Dessutom har jag pluggat igenom alla bas ämnen nu, och hemma i Sverige så väntar nya möjligheter.

Jobbet går också bra. Men det har blivit lite omstrukturer på företaget i Sverige vilket gör att jag kommer jobba för Telia i framtiden. Det känns helt ärligt skönt att få lite omväxling eftersom jag jobbat tidigare för detta företag jag jobbar för idag i Sverige även.

Ja det var det... Hoppas ni får en fortsatt härlig dag i snöiga Sverige eller om ni befinner er på varmare platser (hehe)... Ha det bäst!

Gillar