Hallå där!!!

Hej på er! Nu är äntligen skolan över, och jag hoppas på att jag klarar matte 3 för det betyder att jag inte behöver besöka komvux mera, men provet var inte det lättaste så jag får hålla tummarna.


Med andra ord så är det ju sommarlov för mig ända in till augusti, och vad har jag tänkt göra åt min ledighet? Jo först och främst så ska jag hälsa på mormor och farmor i norrland tillsammans med mins mostrar och andra från släkten. Det kommer bli sjukt kul!

Och vad mer? Jo min andra youtube kanal ska jag försöka verkligen kämpa för samtidigt som jag också kommer att försöka hitta ett jobb för jag börjar väl känna att det är dax att jobba lite efter all tid som gått till att plugga.

Förresten så har det blivit en paus i bloggen både i musik och bucketlist, tyvärr kommer det vara paus en längre tid, känner väl att jag inte har riktigt tid till detta justnu, men andra nyheter är att jag tänkt börjar fotografera mer och självklart hamnar bilderna här uppe.

Oh vad ska man mer säga? Nu är det äntligen riktigt sommarvädet här ute, vilket jag förstås ser till att njuta av hela veckan ut. Jag har också bärjat springa 3 km varje dag samt gå 4 km, känns helt sjukt att jag orkar, men jodå, det går så fint så. Men nu ska jag verkligen inte störa er längre, vi får helt enkelt höras av som vanligt. Ha det fint!

P.s här får ni en bild som jag la upp på min snapchat, men ni som inte har mig där får ju se den nu!!! Ha det bäst!!

Gillar

Kommentarer