En liten update för er

Godmorgon på er alla läsare!

Hur går det för er? Idag ska jag bara umgås med min Älskling hela dagen, vi ska äta Pulled Turkey med Bearnaise sås och friterada pommes till middag,som jag typ bestämt, eller jo jag har nog bestämt det.

Det börjar bli kyligare överallt i Sverige med.. Burr.. Jag gillar mer Sommaren, för då kan man hitta på så mycket, just nu vill man helst bara sitta inne med en burk nutella, varm oboy och glo på Netflix!! "Haha" The point of my life..

Jo föresten! Jag börjar faktiskt gå framåt med mer och mer för varje dag detta med som hände i april, och ni som inte vet vad jag pratar om bör kolla in den här länken för att förstå vad jag pratar om

http://nouw.com/eriiik/vad-hande-den-11-april-2015-27408798

Men jag har tänkt mycket på det och jag förstår ju att det har vart sjukt orättvist för mig, det jag skrivit hittils är bara helheten, men i detalj så är det så mycket mer, men jag måste verkligen gå vidare, och det har jag hållt på med länge. Och det går väldigt trögt, men det går iallafall framåt!

Jag är åtminstonde stolt över alla som hjälpt till och vissa som försökt förstå men aldrig förstod eftersom sanningen är det jag skrev för några veckor sedan och inte att allt var mitt fel och att jag reagerade på olika sätt bara för ingenting, för så är det verkligen inte!

Jag hoppas alla som läser detta och följt detta förstår att detta handlar bara om några få människor, så bara för att några i församlingen var såhär så betyder det inte alls att alla är så, eller att familjehemmet bar sig åt som de gjorde så betyder inte de heller att alla är så. Så att ni vet det, så ni som söker familjehem ska inte behöva va oroliga, för jag har träffat kompisars familjehem som har vart helt sjukt trevliga på alla sätt.

Hoppas ni får en fin och underbar dag idag på erat Höstlov och all andra som är lediga!! Ha det bäst för ni är bäst!! Kram!

Gillar