Är vi killar svin? Eller otacksamma?

Hej alla läsare! Lika kul som alltid att ha er här! Nu känner jag att jag behöver skriva ut lite i båda tankar men också lite vad som händer i livet.

Nu är jag iallafall hemma från Lund, och det har dragit på som ett oväder med svenska 3, vi har massa uppgifter att göra, samt ett tal som vi har fyra veckor på oss att skriva och lära in, så det är mycket i skolan med.

Jag vet inte om jag berättat det men jag har iallafall tänkt bygga en egen dator, och alltså uppfylla en livsdröm jag drömt i flera år. Eftersom ekonomin är lite svajig, speciellt som studerande så måste man göra smarta val, typ köpa saker från ebay och liknande hemsidor då det oftast är billigare, men det var nånstans där tanken slog mig. För igår köpte jag mig ett grymt högtalarsystem, för 300 kronor. Tanken var att sälja dem vidare och skrapa ihop pengar till en processor till min nya dator, då den kostar mycket. Så jag var och köpte den och det gick fint, han som sålde dem va trevlig och trots att den vägde 16kg så fick jag hem den, haha en anning träningsverk idag ja...

Så jag lägger upp den på samma sida där jag köpte den, men också blocket och diverse sidor för att öka chansen för den. Men då skriver han jag köpte den av att det var fullt av mig att sälja den för ett högre pris. Men det är det väl inte? Jag typ ljög till han och skrev att högtalarna inte passade in med systemet för att slippa liksom såra han, men han verkade jätte sur på mig och tyckte det var väldigt fullt av mig, men lögnen vissade sig vara sann också, högtalarna passar verkligen inte ihop med resterande högtalare jag har hemma då denna var för stark och inte gick att ändra på. Så jag förstår inte riktigt hans problem, han bestämde ju priset och jag kom snabbt och hämta den, jag tänkte mer att han ville bli av med den snabbt men det verkade inte som de.

Iallafall så bad jag om ursäkt men han bad aldrig om ursäkt själv, då han verkade lite otrevlig i sitt sätt, och det jag vill få fram i detta budskap är att detta inte är första gången människor beter sig såhär. Jag tycker iallafall han borde ha låtit mig vara bara, det är ju inte mitt fel att han sålde den med en låg summa. Men att folk är otacksamma börjar jag inse mer och mer.
Det har vart folk som sagt åt mig saker som "du ska få se vänta bara" när jag tex lagt en annons på facebook i en fel grupp utan att inse det och då när folk börjar kränka med kommentarer och man säger åt dem att växa upp så börjar dem hota och nästan alla brukar direkt efter hotet blockera. Det är sjukt!

Jag är så himla trött på folk som tror de kan bete sig hur som hellst, för det har vatt såhär i åratal med vuxna människor, och därför umgås jag helst inte med mycket äldre människor än mig då alla bara verkar vara svin. Mestadels av dessa, eller ja... Nästan alla är killar, och nånstans här börjar jag också förstå varför feminism vuxit fram så mycket. Män är svin, otacksamma och allt, det märks, inte alla dock, och jag mött på tjejer som har haft helt sjukt beteende med, men jag kan förstå alla tjejer som tröttnat på män, för jag själv börjar tröttna på män som beter sig såhär.

Och alla har ju rätt till att säga åt om det är något, absolut! Som när jag sa till mannen som skrev kränkande saker i min annons och då när man skriver till dem att det inte alls var kul och att de borde bete sig mer som vuxna så drar dem till en näve i chatten i ren text och sedan blockerar direkt, det är liksom inte ok! Självklart mannen som jag köpte högtalarna av hade rätt att säga till mig, men det va lite skumt faktiskt, då han själv satte priset, antagligen för att locka köpare, jag tycker iallafall inte det var en dålig affär att sälja dem om man vill bli av med dem snabbt.

Aja... Folk måste lära sig att bete sig mer mot andra, på ett mer vettigt sätt, och tyvärr tror jag aldrig detta förändras, tvärtom lär folk bete sig värre och värre med tiden. Det är iallafall vad jag tror... Men vi får hoppas det vänder, sålänge får ni ta hand om er!

Gillar