Äkthet? eller Falskhet?

Så trött på att detta fortsätter... Det med att folk avföljer mig på instagram och sociala medier, främst är det folk från församlingen som nog inser att mitt liv har förändrats sedan jag lärde känna dem. Det är så falskt!

Antagligen vet inte personerna vad som hänt, varför jag gjort olika val oså, men asså detta är bara helt sjukt, de är så himla falskt eftersom en del av dessa även är från släkten. Liksom what? Så jag känner att jag kommer avbryta kontakten med alla som gör såhär, då jag inte mår bra av detta.

Känslig är jag nog, mest eftersom folk lurar sig själva, för jag antar att tanken bakom det hela är att jag ska göra "rätt" val, men det funkar inte riktigt så för mig. För varje gång detta händer så tar jag ett steg bakåt från dessa människor, det gäller både vänner, släkt och församlingen, dock är det ju mest församlingen som verkar tro att människor lever på ett visst sätt hela livet, men det gör man inte, speciellt inte det liv jag fick gå igenom som jag berättat om tidigare här på bloggen, som var orsaken till att livet förändrades.

Jag tycker faktiskt ändå jag är rätt nöjd med hur jag har det justnu, även fast alla inte verkar tycka samma sak... Men ah... Det finns ju tyvärr människor som inte förstår vad dom gör. Men nog om detta! Vi hörs!

P.s... skrev på instagram som ni ser på bilden, tycker att detta ska ta slut nu, bättre skriva och förklara än att bara gå och gömma sig.

Gillar