Header

Hej underbara blogg. Och förstås alla läsare. Imorgon är dwt matteprov och egentligen borde jag sova ut med icke, det händer inte än. Justnu mår jag faktiskt inte så jätte bra, det är lite saker som hänt som jag måste ta hand om och fixa upp, vilket känns rätt jobbigt då jag inte har tid med sådant. Önskade jag kunde berätta men det går inte förtillfället pga lite saker.


Så jag känner mig lite nere pga detta, men jag vet att det går över ändå så det är nog lugnt. Men jag ska nog försöka sova till provet nu. Ha de bäst!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej och Godmorgon!!! Den här helgen har jag tillbringat nästan tre dagar i Stockholm med min bästa vän Elin. Det har varit jätte kul men idag ska jag hem.


Igår var vi på bio och såg filmen "fifty shades freed" den var jätte bra faktiskt fast jag tyckte helt ärligt att låtarna va kassa och tvåan hade mer spänning i sig. Men det är en smaksak ju!

Sedan såg vi film här hemma med, tillsammans med hennes mamma. Då kollade vi på filmen "The mist", åt karamel popcorn och läsk. Karamel popcorn är de nya popcornen som finns på SF sallongerna att köpa, de är sjukt goda!

Jag har också inskaffat mig en ny dator, så jag kan börja redigera djupare och då min gamla dator är lite för stor för mina ändamål. Justja... På Tisdag är det mattematik prov med, så ja, veckan flyger faktiskt iväg, och lär göra det hela veckan. Men jag hoppas ni har de bäst så får vi höras i veckorna!

Likes

Comments

#48 Göra något fint för en vän

Min första bästa present jag givit till någon är nog till en av de närmaste vännerna jag har som jag känt sedan jag var en liten pojke på 14 år. Martina fick av mig under den tiden en hel ask med merci choklad, vilket jag då inte tyckte var så märkvärdigt men när jag tänker tillbaka på det, så måste hon vart sjukt förvånad över detta. Haha, ja hon är nog en av de få vänner jag har och hade i den åldern som faktiskt hjälpte mig när andra människor lekte med mina känslor.

Likes

Comments

Wow. Klockan slår 00.00 om 20 minuter till datumet 14 februari 2018. Vet ni vad det betyder? Min blogg fyller 4 år!!! Vilket känns heelt sjukt! Och allt detta vore inte lika kul utan er som läser min blogg dagligen. Egentligen är det struntsamma att se sina läsare i en statistik som webbplatsen informerar mig om. Men allting blir så himla mycket roligare att se att det faktiskt är någon där ute som vill läsa allt jag skriver. Wow verkligen!! Tack!!!


Dessa 4 år har också bloggen förändrats en hel del. Och jag har bara insett att jag aldrig kommer sluta blogga, jag älskar skriva ut saker och det är faktiskt bloggen jag gör detta på.

Förutom dessa 4 år, så har jag också spenderat mina dagar med att äta middag ute på en restaurang i Norrköping tillsammans med några vänner i församlingen. Jag har spelat in en ny video till min nya kanal som kommer inom kort. Fixat glasögon som ni ska få bild i veckan då jag hämtar ut dem på torsdag kväll, så ska försöka komma ihåg att lägga upp lite bilder på detta.

Vad händer mer? Alltså det är så sjukt. Jag lever bara mina drömmar känns det som, även fast jag inte riktigt är där än, men jag ska äntligen få ansöka till Malmö Universitet, och samtidigt var jag på lägenhetsvisning i Norrköping eftersom jag behöver flyta in till stan igen och kommer förmodligen hyra ut lägenheten i andra hand om jag skulle komma in till malmö universitet till hösten.

Så ja... Det händer så himla mycket i min vardag justnu. Och tro mig, mitt huvud med. Jag vill förklara allt för er, men som ni ser så blir texten så extremt lång och jag måste få smälta en del saker innan jag berättar för er om allt som händer i livet. Men jag hoppas ni iallafall mår grymt bra! Ha det bäst!!!

P.s; Detta är en kyckling thai gryta. Det var awesome!

Likes

Comments