VARIT HEMMA I EN VECKA

Redan gått en vecka sedan jag landade i Sverige och vi hördes senast.

Har hunnit med att träffa många av mina fina fina vänner, färgat håret (är numera en blondie), firat valborg, sökt jobb och massa mer. När jag kom hem kändes allt lite udda, konstigt på något vis. Att träffa familj och vänner efter så lång tid är lite annorlunda men grymt grymt kul! Samtidigt som det varit skönt att spendera dagarna med att träffa vänner så har jag varit sjuk och arbetslös sedan jag kom hem. Tror att jag har halsfluss eller något som liknar det, med andra ord så har jag haft feber och ont i halsen.

Måste säga att det ändå varit skönt att inte behöva jobba från dag ett hemma. Hade varit lite typiskt mig att börja jobba direkt, nu kommer jag istället att åka ner till Halmstad för att jobba på Hotel Tylösand till helgen eller till början av nästa vecka, där jag kommer vara fram tills plugget startar i höst.

Detta innebär att jag redan lämnar Bredaryd efter en vecka. Hade velat stanna lite längre för att umgås med alla och kunna vara med på allt men samtidigt behöver jag dra vidare för att jobba. Kommer att bo i stugan som hela förra sommaren, vilket kommer bli riktigt skönt!

Vi hörs snart igen, KRAM!


P & K

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
Gud så fint håret blev!! 😍 drömnouw.com/aqvistemilia
ericssonemmy
ericssonemmy,
Tack snälla fina ❤️❤️nouw.com/ericssonemmy
celinelundqvists
celinelundqvists,
Håret ser ju ut som en dröm!nouw.com/celinelundqvists
ericssonemmy
ericssonemmy,
Tack snälla ❤️nouw.com/ericssonemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229