God mat, trasig bil och jobb

Oj hörni var det har hänt grejer..

I onsdags -
kom Mimmi till mig sen drog vi in till Värnamo på kvällen för att äta på Pinchos, FÖR gott!
Efter maten drog vi hem till Mimmi, kollade fotboll en stund för att sedan åka till Forsheda för att hänga där resten av kvällen.

I torsdags -
kom Cajsa över för att hänga en stund. På kvällen så skulle jag åka till Halmstad men efter ca 5 min bilåkning så pajade vindrutetorkarna och det regnade så mycket.. jag kunde inte fortsätta åka mot Halmstad och inte heller ta mig hem eftersom det inte gick att se något. Efter ett tag kom Cajsa och Bosse för att rädda mig haha, så situationen löste sig! Kom hem och fick byta bil, lasta över all packning för att sedan börja åka mot Halmstad ännu en gång. Väl framme i Halmstad vid ca 22 på kvällen bjöd mormor och morfar på fika, vilka gullisar!

I fredags -
Klockan ringde på 04:45 och vid 5:25 börjar jag åka mot jobbet. Passet var från kl6-13. Efter jobbet åkte jag till mormor och morfar för att träffa min bror och Felicia som skulle dit på middag. Hade inte träffat min bror på ett halvår haha, lite väl lång tid. Efter middagen cyklade jag in till stan för att möta upp Sanna. Alltid kul att hänga utanför jobbet <3 sen fick jag cykla tillbaka igen på kvällen för att se fotbollen med lilla morfar.

Idag (lördag) -
Började jobba kl8 idag vilket innebär sovmorgon! Så skönt. Jobbade fram tills kl12, åkte hem och nu är vi ifatt realtiden.
Planerna för i eftermiddag är att träna, handla och träffa mamma och pappa som kommer hit efter en resa till Tyskland.

P & K

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229