Hej! från en sömnig tjej. imorgon ska vi iallafall tillbaka till vegas vilket jag är så glad över! taggad på lite mer shopping ;).Ely har varit roligt men börjat tröttna på snön och -15 grader. Konstant ha frusna tår är inte alls kul. Men men har precis käkat middag som vanligt fick jag ta med mig en doggy bag aja nog om idag.

på nyårsafton tänkte vi åka till san Diego men pappa ville först skåda lite fåglar eftersom det är ett stort intresse han har. så vi åkte till salton Sea National wild Life. där såg vi tranor och andra småfåglar som va super söta.

Efter fågelskådningen åkte vi till en sjö som låg ganska nära. vi stannade där och pratade med några Amerikaner som hade fiskat. Det är en sak med Amerikaner, dom är Såå öppna. Inte alls som vi svenskar som är ganska reserverande och tysta. Kan på riktigt säga att alla personer jag träffat härifrån är så underbara! finns ingen dag ingen har frågat mig hur jag mår? vad jag har gjort? osv. mer sådant vill vi ha i Sverige tack!!. Efter det drog vi till San Diego där det bliv middag och shopping. hörs!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! äntligen ska bloggningen börja, har haft lite problem med min data och därför inte kunna blogga. Men drog in på en apple butik i vegas några dagar efter vi anlänt. iallafall så har jag det fin fint här. inga tankar på att åka hem eller så haha. tänkte visa steg vis va vi gjorde dag för dag så att det inte blir för mycket på en gång. kram!

första dagen åkte vi till en dam som heter Hoover Dam som pappa ville se. Det är världens största dam konstruktion. Den producerar eliktricitet till sydvästra USA och ligger precis mittemellan Nevada och Arizona. Det var faktiskt riktigt cool och se, något som verkligen förvånade mig var att det va så sjukt många Americaner där. hade inte alls tänkt mig det men men the more you know.

Sedan åkte vi till Mojave National Wildelife preserve, där stannade vi och titta in. Riktigt intressant. rekommenderar verkligen att åka dit. På vägen dit köpte vi också något att dricka pappa tog cherry coke själv är jag inte mycket för läsk och sådan utan jag tog en iskaffe som den kaffe älskare jag är. Desverre va den alldeles för söt för min smak, men vad hade jag tänkte mig det är ju ändå America vi snackar om.

sedan tittade vi på ett mycket speciellt träd som finns här som heter Joshua Tree . det är ganska speciella faktiskt mycket tjocka och väldigt höga liknar ingen Anna växt i hela världen. Den speciella kaktusen vi också såg heter cholla art teddy Bear namnet passar inte alls in haha provade att känna på dom och dom var riktigt taggiga. det va det sista vi gjorde innan solen va på väg ner. Här går solen ner ungefär 16-16:30. hoppas det var intressant. ska försöka få upp nästa inlägg imorgon men det är lite svårt eftersom vi kommer hem ganska set och går upp ganska tidigt. Nu ska vi försöka hitta en resturang och käka lite middag, har inte ätit på hela dagen. see yaa!!

Likes

Comments

Hej! jag kommer blogga under namnet ericsdotter som ni kanske ser. klockan är 20.10 och jag är nästan klar med min packning, ni kanske undrar vart jag ska? jo det är nämligen så att jag ska åka till vegas imorgon. vilket ska bli super kul men som ni vet kan resor lätt bli bortglömmda efter man gjort dom. Därför har jag tänkt att dokumentera denna resa så mycket och så bra jag kan. Dels för att jag själv ska kunna titta tillbaka på den och dels för att jag vill dela min resa med andra människor.

denna blogg kommer inte bara handla om min resa till vegas, utan också min resa i livet. jag har många gånger tänkt på att blogga men det har liksom aldrig blivit av eller jag har som så många andra tänkt på vad folk ska tycka.Men jag tänker ge det en chans nu.

Eftersom jag älskar att skriva så kommer detta passa mig suuper!! ska övergå till min packningen nu. imorgon kl 11:25 går planet från Arlanda.

ser framemot detta hoppas du fåra en fin kväll.

obs! tväre så fatta inte jag hur man redigerabildena så det fick bli några från google sorry. men ska försöka få till det

Likes

Comments