tänk vilka underbara snesteg livet kan ta 

att du kom tillbaka in i mitt liv bara sådär 

och helt plötsligt är alla sömnlösa nätter tillbaka

sömnlösa nätter då jag bara ligger och tänker på dig

du, håller lilla jag på att gå och bli kär?

men nu när du är tillbaka, med alla känslor och allt som innefattar du

Då kan jag inte glömma anledningen till att du bara försvann innan

 

är det detta dom kallar öde? 

Should I let you stay or go? 
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

seriöst? andra gången jag bölar på grund av faking matte och skolan? 
hur jävla misslyckad är jag liksom på en skala? Jag kan fan vinna pris på att vara kass.
det finns inte en ända sak som jag har gjort riktigt bra i mitt liv, allt jag gör blir halvdant
och nu har jag blivit ickegodkänd på alla mina senaste matteprov. jag har fyra prov i matte, 3 omprov och ett nytt prov och de är sommar lov om 4 veckor. JAG HINNER INTE och deffenitivt har jag ingen tid till att blogga detta.. 

jag tog tag i skolan och matten försent helt enkelt. efter påsk helgen tog jag tag i den och nu är jag här, INTE ETT ÄNDA PROV GODKÄNT. åt helvete med allt. fyfan jag vill bara dö .

Min lärare är ju grymt besviken men ändå säger hon att jag ska fortsätta kämpa och inte ge upp men de går ju bara inte. när jag verkligen kämpar och satsa och framförallt försöker och bara får f tillbaka så orkar man  ju fan inte mer? 

och att säga att jag borde fortsätta kämpa är ju jävligt lätt och säga eller hur? 

det är fan en tidsfråga innan jag hoppar av skolan känns det som. jag kan inte fortsätta kämpa och jag blir så trött på att höra "jag vet hur det känns" - OCH?!?! vad fan hjälper det? Blir allt bättre bara för att du vet hur det känns? och sluta kom med era jävla teorier om varför jag inte klarar det och varför det går som de går, jag vet inte. du vet inte. ni vet inte - vad fan felet är. 
det som är så jävla jobbigt är att när jag pluggar så blir de ju rätt i matteboken men så fort det är provdags så kan jag ju lika gärna bara gå där ifrån för det ända jag får är FFFFFFFFF

det är andra gången i mitt liv jag gråter pga av matte, första gången var i torsdags förra veckan.

de här är fan inte friskt. inget i mitt liv är bra, jag vill seriöst bara dö- 

Likes

Comments

nu lämnar jag nattstad och börjar på :


www.erickas.forme.se 

denna bloggen blir kvar ett tag, kanske bloggar här någon gång om jag känner för de. 
Men nu blir de byebye!

Likes

Comments

nu närmar denna helgen sig sitt slut, om jag ska beskriva denna helgen med ett ord så är de: medelmåttig

varför de? jo för att allt jag gjort har blivit sådär, ganska okej bra - medel

i fredags red jag på min prins, de gick sådär, han vill inte riktigt gå i form men dressyren går super bra om man bortser från fromen.
På lördags morgonen föddes min kusins Oskars första son, en liten Viktor blev de! Som Oskar och han fru Karla har längtat, dom kommer bli världens bästa päron! 
( de är såklart inte medelmåttigt, de är otroligt jävla bra ;) )På lördags eftermiddagen bar de av mot Värnamo för att fria min lille kusin Elin som fyllde tonåring! 
På kvällen när jag kom hem chillade jag bara och somnade efter att ha glott på ponnyakuten i typ 3 timmar.

söndagen började jag också med att kolla på ponnyakuten, har lyckats kolla färdigt hela säsong 4 på en helg (Y)

sen åkte jag och la familia in till staden där vi fortsatte plocka i de huset vi ska sälja snart, de börjar bli riktigt fint. Vi har renoverat i stort sätt hela huset och nu håller vi på att inreda lite för att nu i veckan ska dom förmodligen plåta där innan visningen!

Ikväll skulle jag egentligen åkt tillbaka till skolan men har inte mått 100 % bra idag så åker i morgon ist. 
Just nu sitter jag och käkar ananas och apelsin, så sjukt gott! Ska hoppa in i duschen, läsa lite på matten och sova. 

Min helg kanske inte värkar medelmåttig MEN har ett matteprov som jag inte kan ett fjun om på tisdag. Har sån sjuk ångest över att jag inte har pluggat nått i helgen än. Läste liite i lördags kväll men de var så lite så de räknas fan inte. Jag kan ingenting och kommer få ett stort jävla F. Fan. Pallar inte mer plugg just nu och när jag blir såhär så hittar jag ursäkter för att inte plugga och typ letar efter saker att göra för att slippa plugga och det SUGER de vet jag. Ska ta mig i kragen ikväll och läsa tills jag somnar. Imon blir de bara bara bara matteplugg. Ska be till gud om ett E, blir jag godkänd lovar jag att jag ska börja gå till kyrkan på söndagar, så gud, vill du ha mig i kyrkan gör så att jag blir godkänd på tisdag.. :) 
Skämt och sido, men de är de som gör att jag sumerar min helg som medelmåttig, eller ah mig som medelmåttig just nu. Allt bra landar på topp men de är de dåliga mattepluggandet som drar ner de en hel del. 

Nu ska jag duscha, snabbt så jag hinner läsa matte. Jag ska klara detta nu, de bara måste jag! 
De är bara två skoldagar denna veckan för min del, måndag och tisdag. Ska jag ha hyfsat bra samvete dom lediga dagarna jag får då så måste jag sätta provet annars kommer jag gå under. 
Och vem är den ända som kan klara provet? Jo jag, så kom igen nu Ericka... Snart snart sommarlov.
 
Likes

Comments

Åh du din sneknullade jävel. De här ska du få fan för. Och de lindrigaste är att du ska få min avföring på posten!

Idag när jag hade slutat så åkte jag in till staden och träffade min bästis Lovisa. Tack för att du finns underbara människa, den ända som förstår mig till tusen, du är guld värd. Vi har varit bästa vänner i 7-8 år nu och du är den ända som känner mig utifrån och in, du är oslagbar <3

När jag sen kom hem så red jag och plockade i stallet i några timmar, sen grillade vi och gud så gott de va!

Nu ska jag plugga och sova, natti  


Likes

Comments

fredag är äntligen här och igår kväll va de sista gången jag och frugan blåste, shit nu är vi snaaart på de igen. 

vi har redan slutat för dagen så snart bär de av hemåt för att både plugga och ta de chill i de underbara vädret, sommar sol! dags att börja ladda inför ett nytt matteprov på tisdagen och om de ska gå hem så måste jag börja senast ikväll med pluggandet.

igår var jag och frugis ute på äventyr! Vi satt och käkade glass inne i Ingelstad och helt plötsligt ser jag en grej som ligger precis vid foten av ett träd som gränsar med vattnet, precis som att den var dit lagd. Jag hämtar grejen som visar sig vara ett personlarm. Personlarm kan man få av polisen ifall du har eller är utsatt för hot, misshandel mm. Jag ringde min pappa som ringde till polisen och dom  vill gärna ha in den till stationen så fort som möjligt. 

Jag och frugisen tog första bästa buss in till stan och gick till polisen där vi lämnade den. Vi gjorde någon en stor tjäns för om du har ett sånt personlarm så kan de vara väldigt viktigt att du har den hela tiden eftersom att man aldrig vet om något kommer hände eller ej. 
Iom att vi hittade den precis vid vattnet så tror jag inte att någon bara gått förbi och tappat den utan att den var dit lagt, eftersom om någon skulle tappat den så hade den förmodligen åkt i vattnet och inte legat precis bredvid. Dessutom så var den helt torr, vilket tyder på att den inte legat där så länge. Det var frost under natten och om den hade hamnat där tidigare så borde den vara fuktig. 
 

Jesus vilka samhälls hjältar vi är, frugan och jag! Likes

Comments

hoppas alla hade en trevlig valborg, de hade jag trots att mina dojjor kom bort men de är löst sig, vet vem som har dom ;) 

idag har jag hjälpt mina päron att städa iordning i huset vi håller på att sälja, har putsat oändligt många fönster 

nu ska jag dusch och imon åker jag tillbaka till skolan :)

 


Likes

Comments

bra kväll! :) 

( bilderna är lånade från my leee buddys )

Likes

Comments

omprov, matte 2c kap 1 kl 08:00 den 29/4

_______________________________________

då var omprovet gjort, kändes faktiskt okej när jag gjorde dom första talen sen gick de åt skogen. Hoppas hoppas hoppas på ett E. Kemi som vi gjorde förra veckan blev jag godkänd i! Tackar buddah!

Om jag blev godkänd på matten så är de ett prov mindre att tänka på och då blir det att ladda inför nästa matteprov som är på tisdag nästa vecka. Ska börja riktigt tidigt och plugga MYCKET på det, ska klara ett E med marginal!Likes

Comments