Header

Det blev att vara hemma idag. Har bara legat i sängen idag och försökt vila så mycket som möjligt. Så att jag blir frisk. Kommer antagligen gå till skolan imorgon. Eftersom jag inte är så sjuk längre. Vill inte missa allt för mycket i skolan. Eftersom det är kul att vara i skolan. Till en viss del iallafall. Puss

Tänkte rekommendera några bra serier :)

Pretty little liars - Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän, gruppens ledare, försvinner spårlöst. De börjar snart få meddelanden från någon som känner till alla deras mörka hemligheter

Vampire diaries - Det är Elenas första dag tillbaka på Mystic Falls High School sedan hennes föräldrars tragiska död. Tillsammans med sin moster Jenna, gör Elena sitt bästa för att ta hand om hennes yngre bror Jeremy. Hennes första dag i skolan är precis så jobbig som hon förväntat sig, men en positiv överraskning väntar henne, det har börjat en ny kille på skolan som heter Stefan och han är garanterat inte som alla andra. Elena blir rörd av faktumet at Stefan på något mystiskt sätt verkar kunna relatera till det hon gått igenom. Vad Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och måste ständigt motstå lusten av hennes blod.

Glee - McKinley High är som vilken amerikansk high school som helst.Hejaklacksledarna och fotbollsspelarna är närmast kungligheter och de få tappra själarna i skolans kör anses vara nördar och behandlas därefter. Det vill den optimistiska spanskläraren Will Schuester ändra på.
Trots att de flesta tycker att han är smått galen har han beslutat sig för att ta över som körledare och visa skolan,och världen, de sjungande ungdomarnas stjärnpotential.


 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att jag inte är så jätte duktig på att komma ihåg att blogga. Det faller mig ut minnet helt. Orkar inte berätta om allt som har hänt men jag kan berätta lite om vad som hände i helgen I fredags så var det ju skola som vanligt. Runt två drog jag till läkaren, Var där inne i typ 5 min sen så fick jag gå. Så var hemma runt 20 över 2 eftersom mamma var så snäll och körde mig hem :D Lite senare på kvällen så satt vi och kollade på film. Kommer inte ihåg vilken film men det var iaf en barnfilm eftersom min lillebror satt med och tittade. På lördagen så gick jag upp runt 11 och fixade mig lite. Vid två ungefär så åkte jag och min lillebror in till stan och gick på bio. Vi såg på dumma mig två. Sjukt rolig. Tror jag satt och skrattade lika mycket som små barnen i biosalongen. Vi åt efter det och drog sedan hem. Sen igår så låg jag i min säng hela dagen. Är egentligen sjukt men jag drog till skolan för att jag försöker att missa så lite som möjligt. Men det lutar åt att stanna hemma imorgon. Har så sjukt ont i min hals och tror att jag fortfarande har feber :( Slutar om ca fem min så ska då dra hem och krypa ner i sängen och försöka vila lite. Ska prata så lite som möjligt. Får se hur det går med det hahah puss!

 Min söta lillebrorJag och Janine från idag :)

Likes

Comments

Hej alla! SItter just nu i skolan och har absolut ingenting att göra -.- Har gjort klart allt jag ska göra. Gick upp runt halv 8 imorse. Skulle egentligen gå upp redan vid 7 men det orkade inte jag. 

Tog några extremt snygga bilder på mig och Janine. Kan visa en utav dom. Bara så att ni vet så har jag en fuldag idag och orkade inte fixa mig alls. Så går runt med mjukiskläder och bulle i håret. Haha

 

Likes

Comments

Det har iallafall jag😊 förutom att jag kommer att somna när som helst, gick upp vid 5 imorse -.-
Har i princip kollat på VD hela dagen. En så sjukt bra serie. Trodde den skulle vara dålig först. Men när man väl har börjat titta så går det inte att sluta. Tro mig!
Löven har börjat få mer rödgul färg nu, längtar tills det blir ännu mer. Tycker det är otroligt fint!
Det här blir nog mitt sista inlägg för idag. Tänkte alldeles snart gå och lägga mig så puss

Likes

Comments

Nu så har jag äntligen kommit hem! Fick sluta redan vid ett eftersom dom skulle ha genomgång om hur man använder en Mac, men eftersom jag redan vet det så behövde jag inte vara med på den👍
Sitter just nu vid datorn och väntar på att Janne ska ringa, vi kanske ska till handen istället för stan. Men inget bestämt! Annars blir det nog bara att jag är hemma. Kommer troligtvis ligga och titta på min älskade serie😄Likes

Comments

Vampire diaries är mycke roligare en matte. Bara så att ni vet!
Ni kanske förstod att jag kollar på det just nu. Om ni inte gjorde det så vet ni det nu
Tycker jag jobbade så bra på svenskan så jag förtjänar det här helt klart
Det enda problemet är att skolans internet fuckar. Och det stör mig somfan!
Efter lunch så har vi bara en lektion sen så slutar vi så sjukt nice! Antar att jag bara kommer att sitta hemma ikväll. Finns inte så mycket man kan göra på en skoldag.

Likes

Comments

Hejjsan! Sitter just nu på svenskan. Man ska typ skriva om någon genrer. Skit konstigt men är typ klar. Så jag tänkte att jag kunde slänga in ett litet blogginlägg. Bloggade knappt alls igår. Hade ingen ork. 

Idag så slutar vi halv 2 :D Tänkte typ dra in till stan om det går. Kommer säkert att vara proppat med folk eftersom Obama är i sverige. Roligt roligt! Eller? Jaja men måste forsätta nu puss

Likes

Comments

Kom inte på vad jag skulle skriva som rubrik så det fick bli så där istället

Har verkligen ingen fantasi idag. Därav bara ett blogginlägg än så länge. Vet liksom inte vad jag ska skriva om. 

I vilket fall som helst så antar jag att jag måste typ plugga nu. Har inte varit så aktiv alls i skolan idag. Så missade säkert en massa viktigt. Så jag får helt enkelt ta igen det nu. Bättre sent en aldrig ;) Sen så måste jag städa mitt rum också. Det är inte heller så extremt kul. Men ett måste :( Bjuder på en liten facelook. Puss! 

Likes

Comments

Försökte lägga upp en inlägg tidigare. Men det funkade inte för mitt internet fuckade. Så jag får helt enkelt skriva ett nu från datorn. Det jag skrev var typ att jag satt på donken med Sofia och väntade på Matilda typ. 

Nu sitter jag iaf i skolan och väntar på att min lektion ska börja. Ska ha matte. Lektionen börjar inte fören om en halvtimma. Har precis haft idrott och vi var inte med så vi hann hit ganska fort. Vilket då gör att vi får vänta ganska länge på att lektionen ska börja. Suck! 

Bjuder på en gammal bild!

Likes

Comments

Sängdax för mig nu då.
Filmen var otroligt bra, rekommenderas! Eller?
Haha nej men nu så ska jag faktiskt gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Sen upp tidigt imorgon igen not fun! Puss
Likes

Comments