Rita hjärtan

Jag står där i min havsblå klänning klockan 09:17 och stirrar på mig själv i spegeln. Med flagnande hud och håret fortfarande blött efter morgonduschen. Typiskt att det alltid ska ta sådan lång tid att torka, flera timmar tar det, varje jävla gång. Och jag står där med mitt bleka ansikte och tittar på den svaga bikinilinjen som fortfarande kämpar sig kvar en sista stund efter sommaren. Står där och tänker på honom.

Men så säger jag åt mig själv att skärp till dig för fan. Skärp till dig för idag är det bröllop, för att idag ska din syster gifta sig och det är hennes dag och inte din. Men så är det så otroligt, himla omöjligt att hålla tankarna borta. Borta från vetskapen om att han var här för bara två veckor sedan och höll om mig när han sov och jag låg klarvaken. För jag är så morgonpigg. Vi hade varit uppe till fyra och han sov fortfarande klockan åtta på morgonen, men jag låg där med ögonen öppna, försökte räkna alla hans leverfläckar och ritade hjärtan med fingertoppen på hans bröst.

Så vaknade han till slut klockan tolv och frågade varför jag inte väckte honom men jag svarade bara att jag gillar att ligga såhär, i hans famn och låta ögonlocken vila och armarna omfamna honom. Och så åkte han hem några timmar senare och där stod jag i mina rosa trosor och trassliga hår och stängde dörren efter honom och var så lycklig men samtidigt så otroligt, jävla ledsen.

Så jag står där i min havsblå klänning och suckar, för jag kan aldrig dra mina tankar därifrån, få dem att lämna honom. Och jag vill bara släppa allt och vakna upp i hans armar och rita hjärtan med min fingertopp på hans bröst medan han sover.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229