Kontraster

Det bästa med hösten är att vakna upp till en stigande, krispig morgonsol vilken lyser en i ansiktet och man kisar och kan se frost av årstidens första minusgrader klä gräsmattorna. Precis så vaknade jag i morse, med solen i ögonen under vita bomullslakan och huvudet mellan två kuddar.

Veckan har gått från påfrestande prov, stress över dead lines på inlämningsuppgifter och trötta ögon vilka tvingas upp varje morgon, till biografer, förfester och de första studentfirandena, som satte stapeln för vad om 250 dagar kommer bli en av våra bästa dagar i livet. Eller, det är ju så de brukar säga, visst?

Jag sitter här ännu en gång, fortfarande med trötta ögon efter en lång vecka. Men det gör ingenting. Det gör ingenting eftersom jag har så otroligt mycket att se fram emot det kommande året, de kommande månaderna och de kommande veckorna. Jag älskar på något sätt att alltid sitta med flera bollar i luften, att alltid ha någonting att beta av. Det skapar mindre stress över ting man egentligen inte borde stressa över, men som man ändå hade slitit sig av håret över om man inte hade haft alla prov, inlämningsuppgifter och sena nätter med vänner. Så tack, tack för att det existerar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229