Beslutsångest och konster

Det är tisdag och i skrivande stund ligger jag under nytvättade lakan i min uppvärma säng. Har inte rört mig härifrån förutom när jag kokade te, och det har varit den bästa morgonen på länge.

Jag har känt en viss beslutsångest kring designen på min blogg. Velat fram och tillbaka huruvida det ska vara varma eller kalla färger, vart presentationen ska placeras, vilket typsnitt jag vill ha till rubrikerna o.s.v. Testat olika stilar i några dagar, ändrat mig till motsatsen, ändrat tillbaka, känt efter ett tag och gjort små som stora skillnader. Detta har ni säkert märkt. Sådan är jag, det tar lång tid för mig att bestämma mig, men jag gör det, till slut.. Nu känner jag att jag är nöjd, förutom att det kanske kan komma att dyka upp en header vid senare tillfälle, men just nu har jag ingen bra, nytagen bild att lägga in, och då får det vara så länge.

Idag ska jag göra Risktvåan, vilket tar några timmar, och resulterar i att jag får bortprioritera plugget till senare i eftermiddag. Det är alltid lika svårt att få något gjort när mörkret lagt sig och signalerar till hjärnan att nu är det dags att sova, trots att klockan bara är fyra på eftermiddagen. Och det är sannerligen en konst att ta körkort samtidigt som man går i trean på gymnasiet, men det går. Det går om man vill tillräckligt mycket, och viljan, den finns där. Allt går om man prioriterar och planerar rätt.

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
tycker att din design är superfin!! & lycka till med körkortet finis 😃🌸nouw.com/emmaakarlegrund
ericawisborg
ericawisborg,
Åh, tack så mycket, skönt att höra åsikter från annat håll också!🥰 Tack fina du❤️❤️nouw.com/ericawisborg
elinstenvall
elinstenvall,
Känner igen det där med eftermiddagar och mörker.. så tröttsamt😴 Lycka till med körkortet, övertygad om att du kommer fixa det!😍nouw.com/elinstenvall
ericawisborg
ericawisborg,
Ja.. man hamnar nästan ur sina rutiner och tror att klockan är mitt i natten, när den i själva fallet är mitt på eftermiddagen😕 Tack finis, det värmer otroligt mycket, vi får hålla tummarna!🥰❤️nouw.com/ericawisborg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229