Allt packat och klart för imorgon bär det av på semester till Miami. Ska bli så skönt att komma ifrån allt jobb osv för en vecka.

De första 3 nätterna ska jag spendera med Sanna & Michelle ifrån Karlskrona. Resten av dagarna ska jag spendera med Emelie och hennes föräldrar. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt då Emelie och jag har planerat in massa roliga saker som vi ska göra! Hoppas bara tiden räcket till. Ska även försöka hinna med att träffa pappa och Birgitta en gång till, då de också är i Miami en utan dagarna som jag är där.

Så hörs om en vecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På våren är D.C känt för sina fina körsbärsträd som blommar över hela staden. Så var självklart tvungen att åka in och kolla läget. Och det var verkligen så vackert som alla har berättat.

Mötte även upp Emma inne i stan. Dock så tråkigt att det är sista gången jag träffar henne i USA då hon nu ska åka hem till Karlskrona i Sverige igen.

Likes

Comments

Åkte in och gick omkring lite i DC innan det var dags att åka till stadium för att kolla på baseball matchen. Washington Nationals vs New York Mets.

Likes

Comments

Tack vare min värdpappa så fick vi möjligheten att gå på en privat guidad tur genom Capitol byggnaden. (För er som inte vet vad det är, så är det byggnaden där alla stora möten med alla politiker hålls och även där Presidenten håller alla stora tal) Så där spenderade vi hela förmiddagen. Senare efter det så var det dags att ta pappa och Birgitta hem till Vienna.

Visade dom runt lite och körde dom till hotellet där. Senare på kvällen åkte vi hem till värdfamiljen och åt middag. Värdmamman hade även bakat och lagat mat hela dagen bara för att pappa och Birgitta skulle komma.

Likes

Comments

Idag var den stora dagen här, äntligen var det dags att möta upp pappa och Birgitta vid tågstationen och sedan spendera två nätter med dom inne i DC. Som jag har längtat att få krama om min pappa igen efter ett halvår ifrån honom.

Mötte dom ungefär vid 2-tiden, sedan åkte vi tillsammans in till DC och checkade in på hotellet. Hann även med en runda runt monumenten och vita huset. Och senare på kvällen gick vi ut och åt middag tillsammans.

Kändes som man aldrig hade varit iväg ifrån varandra. Var så himla skönt att bara sitta och prata med dom och även höra allt som har hänt hemma i Sverige. Fick även massa fina presenter ifrån min moster, mamma, syster och såklart pappa och Birgitta. Tack så mycket!

Var tydligen en stor kuddkrig-tävling som hölls vid Washington monument.

World War II Memorial

Lincoln Memorial

Likes

Comments

Så har jobbat bokstavligen hela veckan då tjejerna har haft Spring Break. Har hittat på massa roliga saker med dom, då vi både ha åkt till en keramik affär och målat figurer, målat tavlor,åkt till en park, åkt skridskor och massa mer. Quinton har även lyckats ta sin exam ifrån puppie school, så söt i sin lilla mössa.

Men så skönt med en ledig helg nu, och hur sjukt är det inte att jag ska möta upp pappa och Birgitta imorgon. De befinner sig just nu i NYC men imorgon så kommer de till mig i DC och hälsar på. De stannar här enda tills torsdag, men innan dess så ska vi hitta på massa med roliga saker. Längtar ihjäl mig till jag får krama min pappa igen efter ett halvår ifrån honom.

Likes

Comments

I helgen åkte Ebba och jag in till DC för att möta Emma. Vi åkte för att kolla på Kite Festivalen som höll i DC. Var rätt coolt att se, då de även hade en tävling för att flyga drake. Passade även på att visa Emma runt bland monumenten och Vita huset. Dock var vädret inte det bästa, då det både blåste mycket och var svinkallt. Så slutade med att vi gav upp och satte oss inne på Starbucks och värmde oss istället.

Likes

Comments