CITAT

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Filed under: CITAT

Likes

Comments

VARDAG

Hej läsare, satt & spelade dator och pratade med kompisar och helt plötsligt blev allt svart. Jag förstod först inte vad som hänt, utan jag stod och tryckte på lampknappen flera gånger om. Sedan slog det sig en signal att strömmen gått, så jag kallade upp personalen som kom upp och fixa med proppskåpet och elen gick på. Personalen stängde dörren & direkt efter gick strömmen igen. Så nu är det bara att sitta vaken & vänta på att en elektriker ska komma och kolla vad som är fel.

Jag är oerhört trött, vill bara sova. Men samtidigt måste jag ju kunna se inne på toan, kunna ladda mobilen osv. Så det är väll bara att stå ut.

Kram & godnatt så småningom💘

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments

Hej kära läsare, vaknade runt 07:45 idag & gick upp och tog medicinen. Slängde i mig lite yoghurt & flingor. Sedan rullade vi mot psykriatrin, där jag mötte upp en av mina näransvariga från boendet. Mötet gick lite blandat, min läkare är så fruktansvärt stressad och känns inte alls som han tar tid att lyssna på mig. Utan när jag pratar så helt plötsligt avbryter han det & börjar prata om annat. Det vi kom fram med på mötet var att han ska skriva ett LH intyg & ett vanligt intyg angående ansökan på färdtjänst. Sedan satte dom äntligen in min adhd medicin igen. Dock kommer jag inte fö börja än eftersom dom måste kolla prover och man måste skriva på någon lapp innan.

Resten av dagen blir lugn, jag är så fruktansvärt trött & vill bara sova och sova.

Likes

Comments

VARDAG

Godnatt kära läsare, ännu leder denna kvällen mot sitt slut och den känns otroligt skönt. Dagen började bra, men slutade med kaos och ångest.
Jag vaknade som vanligt runt 07:30-07:45, tog min medicin & drog på mig träningskläderna och slängde i mig en macka. Sedan åkte jag & mamma till gymmet, gick oerhört bra idag & känns kul att se att det utvecklas. Att man klarar mer vikter & att man orkar cykla längre och snabbare. Efteråt åkte jag hemåt, hoppade in i duschen. Sedan plingade det till i mobilen och där står det att jag har tid på psykriatrin imorgon 09:00, men samtidigt fick jag ett sms att jag ska träffa nån idag. Så blev världens kaos, personalen fick tillslut tag på mim vårdkontakt och det viss sig att de var dem jag skulle träffa. Sedan bakade jag med personalen, kärleksmums. Runt 14:30 kom min ena vårdkontakt + någon som gick bredvid. Vi pratade igenom hur det kändes med ungdomsslussen & om morgondagens möte med läkaren. Annars har jag mest chillat.

Bröt ihop totalt för 2 timmar sedan, ångesten tog över & ensamheten blev så himla stark. Kände mig bara i vägen men samtidigt osynlig.

Nu ligger jag i sängen, ögonlockarna hänger och svider  Så nu ska jag sova 😴

  • Filed under: VARDAG

Likes

Comments

Instagram@eriiicaaah