Mellis på Kjugekull

Vad hittar ni på under corona tider?


Den senaste tiden har jag försökt åka runt och upptäcka mycket av det fina som finns i min närhet. Flera sjöar och naturområden som är otroligt fina, hur kan jag inte ha vetat om dem innan?

Förra turen gick till Kjugekull naturområde som ligger strax utanför Kristianstad. Det är ett ganska stort område som ligger intill Ivösjön och speciellt är att det finns många stora stenklippor på platsen som lockar de som är klättersugna. Att klättra på stenblock utan rep kallas bouldering och är en populär aktivitet i området. Läs mer om det här. Där finns även ett café (som tyvärr inte är öppet nu med hänsyn till corona) och toaletter.

Med mig hade jag en matsäck men var inte alltför hungrig så valde istället att åtnjuta utsikten med en protein dryck från Gainomax. Jag har fått deras summer edition hemskickad för att testa och en fick självklart följa med i väskan. Smaken är fräsch med en hint av ananas och proteinet gör även att en liten flaska räcker länge i magen. Den får helt klart högt betyg av mig, och enkelt en dryck som jag vill ha med mig på nästa utflykt!


Jag har köpt Gainomaxs produkter förr. Främst gillar jag deras proteindrycker och Recovery-drycker, som jag gillar att ta i samband med/ och efter träning. Efter en sen kvällsträning är det så smidigt att hälla i sig en färdig proteindryck än att ställa sig och fixa något att äta när jag helst vill duscha och sova haha.

#gainomax #gainomaxonthego

I Kjugekull finns olika slingor som leder upp till en utsiktsplats, eller ner till Ivösjön och där leden sen fortsätter att följa vattnet. Där var otroligt fint och jag älskar att maj-vädret denna veckan är soligt och VARMT. Och det var min tisdagskväll.

Hoppas er kväll var lika trevlig<3

Gillar

Kommentarer

Ingelasresor
Ingelasresor,
Här blir det också promenader och vistss ute i skärgården
nouw.com/ingelasresor