Den här veckan har jag hunnit bli 17!
Är just nu i braås hos min pappa för att fira mig med han och hans tjej, min syster, systerdotter, svåger och bror!

I onsdags på min självaste födelsedag firades den med släkt på mammas sida samt Miraxh, ♡

Och i fredags firades den med en mycket lyckad tjejkväll om jag får säga det så, kan vara med hjälp av den goda guacamolen jag gjorde;-)

Likes

Comments

Våren är kommen och det spelar ingen roll om det mot all förmodan skulle börja snöa imorgon eller under någon tid framåt, jag kommer inte att gå tillbaka en årstid för det är VÅR wihoo!

Min slitna men sköna vinterjacka är slängd för gott och jag gjorde ett snabbt inköp av denna kappa/jacka i tyg i donno som utbyte. Beställde dock hem fel vilket vart surt och som alltid märkte jag det efter att jag klippt prislappen jaja. What to do?

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost innan det bär av till jobbet, ha en härlig söndag i vårvädret !

Likes

Comments

Är så sjukt trött.
Då det är lördag kunde miraxh som spenderade hela gårdagen här ta den sena bussen hem. 23.05 ( sent för mig ). Men det var mysigt. Är dock sjukligt trött just nu och bussen jag måste ta för att komma till jobbet går om mindre än en timme.

Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Hej vänner och ovänner '

Fick en sån otroligt stärkande kommentar på mitt förra inlägg. Och jag ville mest uppmuntra den då jag ansåg att det var otroligt fint gjort. Alla är inte lika öppna med sina misstag men denna personen stepped forward och jag är så tacksam.

För det är verkligen stort att jag har fått denna kommentaren. En person har ändrat sin åsikt om mig via mina ord, och en person. Det är mycket.

Det krävs så lite att göra rätt, rättfärdiga sig själv och att bidra till någon annans lycka. Både min men även de som är mig nära som har följt mig i alla mina fällda tårar och därför glädjs åt att denna kommentaren gav mig motsatsen och den bästa feedbacken jag kunnat få på min blogg.

Likes

Comments

Det är inte alltid lika kul att bli bemött på olika sätt av personer man inte känner men som uppenbarligen lärt känner en helt del intressanta sidor av dig som en själv inte visste att man bar på.

Jag fick en sån där, eller ja flera blickar när någon, eller i de flesta fall många spänner ögonen i en.
När man ensam stiger in i ett rum eller ett möte där tystnaden blir som högst medans dessa mer eller mindre främmande personer gentemot mig ger mig blickar så desperat sökande efter min kropp och alla dens fel och brister som jag i detta samband själv lägger märke till och kritiserar hela dagen, eller veckan ut.

Blickar och ord som jag fått till mig men även de ord som inte hörs och de blickar som inte syns skär i mig. På min yta och lite inunder, inte så pass djupt att det spills blod på deras händer. Knappt så att det syns men tillräckligt för en återkommande och påmind smärta hos mig varje gång de med sina ögon trycker på mina ömma punkter.

Och allt jag kan ge tillbaka är ett lidande och patetiskt leende för att inte själv uppstå som otrevlig. Jag känner inte behovet av att alla ska älska och tycka gott om mig även om det hade varit ett life goal. Men jag vill iallafall inte ge någon anledningar till att tycks illa om mig, eller sämre än folk redan gör.
Jag skulle hellre aldrig vilja ge någon en blick som på något sätt kan väcka otystad oro och ångest som det blir placerat hos mig själv i mina tankar vid sådana situationer.

Det kan uppfattas så oerhört löjligt enligt vissa, men jag ler ofta. Gärna mot någon som en vänlig och välkommnad gest. Att då bli avslagen ett leende med en negativ blick eller helt enkelt bara mötas av en, sårar mig så mycket. För jag kan verkligen inte förstå hur en person jag aldrig förut mätt redan kan tycka så illa om mig. En blick från dig som du delar ut lite höger och vänster kan göra så ont i någon annan och förstöra så mycket. En stor del av min sociala kompetens bland folk, främst tjejer i grupp är förstörd och i detta bemötandet kommer det aldrig förbättras. 

Något litet för dig är stort för någon annan. 

Likes

Comments

Blev bjuden av Elin på en mysig lunch istället för att tvinga i sig det som serveras i skolan.
Det var som vanlig alltid trevligt att få en stund med dessa tjejer.

Vi livande upp stämningen på matten lite med extra dyrt tillskott från Pressbyrån, där godis och allt annat för den delen är som dyrast. Lyxigt värre, förutom det faktum att det var stenhårt och gammalt. Mums.

Godnatt på er lmorgon ska jag försöka ladda upp förgående videoklipp, göra ett nytt och/eller skriv något intressant för er att läsa men även för mig som
Skribent och få chansen att del dessa typer av saker med er.

Likes

Comments