Hej allihopa!

Idag hände det inte så mycket, gick till skolan och var där till halv fyra. När jag hade slutat möte jag upp en kompis så var vi ute och gick i pålsjö skog och efter det åker jag bara hem och la mig i sängen.

Hoppas er dag har varit roligare kanske så hörs vi imorgon.

Puss och hej.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hade tänk att skriva om hur jag gör min fransförlängning hemma.

Jag börjar med att hälla upp limmet i något man inte kan diska. Kan tipsa om att man kan ta aluminiumfolie och hälla lite i. Sen använder jag en pincett till fransarna och doppar lite i limmet och sätter direkt på mina fransar, ett tips är att sätta fransarna så nära din fransrad som möjligt men inte på huden. (Det ska vara singelfransar när du gör detta)

Man får själv bestämma hur mycket volym man vill ha, själv vill jag ha hyfsat mycket men inte alldeles för mycket för att jag vill att det ska se naturligt när jag inte har nåt smink på mig.

Har skrivit detta så bra som möjligt men är inte så jätte bra på att förklara om jag får säga de själv.

Hoppas ni haft en bra dag.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har det inte hänt så mycket, började min dag med att jag försov mig så att jag missa mitt tåg jag skulle tagit så jag fick stressa till bussen istället. Kom till skolan typ tio över åtta så kom i tid som tur var.

Efter jag hade slutat åkte jag med en kompis hem och det hände inte jätte mycket vi satt i hennes bil och snackade bara. Vid fem tiden ringde mamma för att hon ville att jag skulle komma hem. Så åkte hem då och var hemma vid sex tiden.

När jag kom hem fixade jag lite avokado och tomater med lite aromat, sååå himla gott. När jag hade ätit de så somnade jag och sen har jag inte gjort nåt mer. Ligger bara i sängen och kollar serie och ska snart försöka sova.

Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon.

Puss och hej.

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Jag känner rent allmänt just nu att mina inlägg inte kommer att komma upp vid sju på morgonen. Hade tänkt att skriva inläggen dagen innan dom kommer upp bara för att ligga i fas med tiden jag hade sagt. Men det har inte funkar alls om man säger så. 

Har inte haft tid med att skriva mina inlägg dagen innan dels pga att jag inte he varit hemma för att jag alltid varit iväg och kommer hem sent, och dels att jag inte vetat vad jag ska skriva om riktigt. 

Men som det ser ut nu så kommer inläggen upp olika tider varje dag och kommer upp så fort jag vet vad jag ska skriva om och när jag skrivit klart om de. Hade kunnat skriva de i skolan men är inte ett stort fan av att skriva i min mobil utan skriver gärna på en dator. 

Men nu vet ni ju hur det ligger till och jag ska försöka fixa detta. Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon. 

Puss och hej. 

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag kommer det inte att hända så jättemycket om man säger så. Ska snart gå upp och få pappa till att köra till media markt för att köpa en nya laddare då den har pajat.
Senare i eftermiddag ska jag iväg och fira min faster. Annars kommer det inte hända mycket mer idag.
Hoppas ni får en bra söndag.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Igår hände det väl mycket om man säger så. Började dagen i skolan med barkundskap. Efter det så hade vi öppet i skolan. När jag slutade fick jag skynda mig hem för att jag skulle iväg vid halv fem och skulle hinna göra ve mig för att jag skulle hem till en kompis och för festa innan vi skulle ut. När jag kom till henne fick jag fixa klart mig för att jag inte hann klart hemma.
Hade en jävligt rolig kväll men kommer tyvärr inte ihåg allt och orkar inte förklara allt iheller.
Hoppas ni hade en bra dag och att ni får en trevlig helg.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Här kommer dagens outfit, det är två olika pga att jag ska ut ikväll.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!

I detta inlägget tänkte jag skriva om min kvällsrutin. Även här händer inte så mycket.

Börjar kvällen med att äta middag. Efter det brukar jag lägga mig i min säng en stund innan jag brukar gå ut och träffa en kompis. När jag kommer hem så brukar jag duscha men det är inte håret varje dag, tvättar även av mitt smink i duschen, kan hända att jag äter något då också om jag är hungrig. Efter det lägger jag mig i sängen och kollar olika bloggar för inspiration och kollar lite serie. Vid 00.00 brukar jag stänga ner datorn och sätter alarm på min mobil och lägger undan den och försöker sova.

Hoppas ni får en trevlig dag och att ni gillar mitt inlägg så ses vi imorgon kanske.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Hade tänkt att prata om min morgonrutin. Händer inte så mycket på min morgonrutin.

Utan jag börjar dagen med att gå upp en och en halv timme innan jag ska åka hemifrån. Går ner och tvättar min ansikte och går upp igen för att börja sminka mig. När jag sminkat mig väljer jag kläder och klär på mig. Efter det packar jag min väska till skolan om jag ska ha med mig en väska, annars tar jag bara min iPad och lägger ner i mitt fordral. Efter det går jag bara ner och tar på min jacka och skor och går till skolan.

Det var allt för min morgonrutin. Kommer ett inlägg längre fram där jag kommer berätta om min sminkrutin.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi imorgon.

Puss och hej.

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag hade jag skriva om varför jag började blogga. Jag har försökt börja blogga flera gånger, jag vet inte varför jag har slutat innan fast jag tycker att det är roligt att skriva ibland, tänkte väl mest då att det inte skulle gå så bra så att jag slutade igen. Men denna gången ska jag inte sluta, har jag bestämt mig för.

Jag har ingen direkt anledning till att jag började blogga igen. Har mest tyckt att det varit roligt innan men jag har inte vetat vad jag ska skriva om. Sitter och tänker nästan hela tiden på vad jag ska skriva om och vad jag ska ha för rubrik på inläggen. Men hittills har jag mest skrivit om mina dagar men jag hoppas att dessa dagarna kan ändra på det.

Jag vet inte riktigt mer var vad jag ska skriva, känner att detta inte förklara så mycket till varför jag började blogga. Om jag ska förklara de lite snabbt så är det för att jag gillar att skriva men har inte haft så mycket och skriva om innan.

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi imorgon.

Puss och hej.


PS alla mina inlägg kommer att komma upp 07.00 så att ni vet.

Likes

Comments