Header

​Var ett tag sedan jag bloggade nu. Det har väl hänt både mycket och lite, allting kommer väl i perioder haha. Jag har flyttat ihop med Rasmus, vi har köpt en stor fin säng tillsammans. Så himla nöjd och så himla skönt att få vara vuxen igen och göra allt som det innebär. Vi har väl inte riktigt kommit i ordning än, men det kommer. Både två har varit jättesjuka den senaste veckan så har väl i stort sett bara legat i sängen och försökt bli frisk. Men imorgon blir det jobb igen även om jag inte känner mig helt hundra än. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åkte till Jelica idag, vi åt tacos och pratade ikapp om allting som hänt i livet. Nu är jag påväg hem till Rasmus och vi får se vad vi ska hitta på resten av kvällen.

Likes

Comments

Har precis slutat jobba, var en jobbig dag då jag enbart sovit 3 timmar inatt. Drömde en konstig dröm och kunde inte somna om. Men nu har jag långledigt, så jobbar inte förens måndag. Jag ska passa på att vila ut mig ordentligt, nu när jag kan.
Annars så rullar livet på och börjar bli så mycket bättre.

Likes

Comments

​Idag så har jag varit på min bror skolavslutning, han gick ur nian idag. Tänk att det redan är 5 år sedan jag gjorde det. Vi har ätit tårta och snart ska vi äta mat. Sedan ska han vidare på balen som är ikväll. 

Grattis till dig lillebror, nu är det bara 3 år kvar i skolan. 

Likes

Comments

Jag har alltså rakat min nacke, jag är faktiskt helnöjd. Jag trodde att jag skulle ångra mig eftersom jag börjat få lite längre hår nu men det är bara skönt att inte ha så mycket hår nu under sommaren.

Likes

Comments

Idag blir det en filmkväll hemma, ska upp och jobba imorgon klockan 7. Men det är skönt att bara ta en sån kväll också ibland.

Likes

Comments

Åkte in till stan för att träffa Jelica en sväng idag, skönt med lite tjejsnack med henne. Vi åkte och solade, sedan åkte vi till henne och åt tacos och färgade hennes hår.

Likes

Comments

Åkte en sväng till Strömstad idag och nu har jag äntligen landat i sängen igen. Det har varit så otroligt bra väder hela dagen och kvällen. Jag passar verkligen på att njuta av det fina vädret nu när det är här.

Likes

Comments

Dagen började med tenta sedan så mötte jag upp mamma på stan. Vi har fikat och kollat runt lite. Försöker hitta något roligt till pappa eftersom han fyller år idag.

Likes

Comments