Göteborgsvarvet gick över förväntan! Sprang på 2.22, alltså ca 1.10 per mil! Sprang konstant så jag är mer än nöjd!

Nu är det summerburst till helgen, och jag har tagit ledigt på fredag, hur skönt som helst! Vädret blir inte så bra, men vad gör det? Kläder efter väder :)
Har fixat håret hos Amanda Elbemo på Vegbyklippet. Amanda är en jätteduktig frisör och jag känner att jag inte kan lita på andra frisörer när jag varit hos henne! Vissa bara klipper helt som dom vill och känner, men amanda lyssnar på vad vi kunder säger, helt perfekt enligt mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj vad späckat schemat är! Imorgon är det dags att springa Göteborgsvarvet igen och nästa helg är det summerburst. På tisdag ska jag sätta i löshår hos Amanda Elbemo på Vegbyklippet. Kommer bli hur bra som helst.

Så fort man får en förmiddag/eftermiddag över så får man klippa gräset. Underbart att pyssla med trädgården dock :D

Likes

Comments

Imorgon är det skärtorstag, och solen skiner☀️
Åkte nercabbat idag=premiär!
Lite sköna bilder får beskriva livet för tillfället 😎

Likes

Comments

Jag och sebb har försökt att hitta lägenhet i stan igen. Det ligger ute några på alingsåshem, dock har vi inte tagit varandra som medsökande, så jag ska slå alingsåshem en pling sedan vid 3 då dom öppnar igen.

Hemma idag från jobbet dessutom. Ont i huvet och mensverk är inte å leka med 😷

Likes

Comments

Behöver sova i ett helt dygn typ

Likes

Comments

Igår spelade vi match med fotbollen i Lidköping, och det blev vinst med 4-1. Dock har jag svinont i min ena benhinna och min ena tånagel har lossnat så kommer tappa den :( gör också svinont..

Efter match så åkte vi och åt på Nääs fabriker! Jag tog en pasta med 3 olika svampar, mycket god, och sebbe tog burgare :) sedan fick vi in ett stort fat med 4 olika desserter på, men hälsning från sebbes jobbkompis i köket 😍

Sedan efter mat så blev det bio. Fifty shades of grey, som vi båda tyckte var bra :)

Köpte dessutom ett par svarta skinn Vans igår. Hittade dom först på scorette, dock var dom obekväma så köpte inte dom. Sedan såg jag likadana på H&M och dom var hur sköna som helst, endast 250:- 👏

Försöker även få min hårfärg att bli lite kallare blond, har börjat med färgbomb nr 1002 (platinablond) för att få det lite snyggare.

Likes

Comments

Åh herregud vad roligt det var i lördags! Känner att bilder kan sumera

Likes

Comments

Föresten så köpte jag en läpp penna igår, har aldrig riktigt använt saker på läpparna alls, men blev sugen på något nytt! Vet dock inte om jag passar i det? Eller om jag bara är ovan..

Likes

Comments

Åh vaknar till solsken och myser nu i soffan med serier och frulle 😋

Ikväll blir det utgång på hotellet i Alingsås. Jag och sebbe ska föra med nytt folk ikväll, det ska bli himla roligt :)
Ska ta med mig en hallonlack och bjuda folket på, hoppas alla blir lika glada i vågen som jag brukar bli 😜

Likes

Comments