-

Nå fikk jeg endelig tid til å sette meg ned for å skrive litt.
Det har ikke skjedd så veldig mye. Vi kom jo hjem fra en fantastisk fin tur til Kiel. Jeg har hatt det så fint. Jeg har allerede vært på både color Magic og color fantasy, men ble ekstra koselig når det bare var meg og min kjære. Vi koset oss veldig, vi hadde bestilt med både frokost og kveldsmat og restaurant besøk. I tillegg til dette hadde jeg bestilt VIP billetter til showet som er på båten.

Akkurat nå ligger jeg her med halsbetennelse og har hatt det nå siden vi kom hjem fra turen, begynner å bli veldig lei egentlig. Alt vi rakk fra vi kom hjem til jeg ble syk var egentlig bare å sterilisere pusene våre. Haha, nå går de rundt her med en grønn body! De er verdens vakreste!

Slenger inn noen bilder fra turen osv, kommer nok noen bilder av innkjøpene mine også! Jeg fikk verdens peneste kjole av kjæresten, den er helt enkel og er fra tiger of sweden! Pluss denne (se bilde) vakre ringen fra Pandora. Jeg er forelsket :)

-

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

-

I dag har det regnet masse, så det har blitt en rolig dag. Har vært i byen for å hente noen ting på posten som jeg hadde bestilt fra nettet (bilder kommer under)
Nå sitter jeg og pakker til torsdag, da reiser jeg og kjæresten med Color Magic. Jeg har nok pakket alt for mye som vanlig, menmen jeg er så utrolig ubesluttsom så jeg vet faktisk ikke hva jeg skal ha på/med.

I morgen skal vi til farmor aka. Famo for å spise middag. Jeg gleder meg sååå mye til det, fordi farmor lager verdens beste mat!!! Kommer sikkert noen bilder fra middagen i morgen.

-

Bilde nr1:
Phc - Professional Hair Care, repairing silk serum
Denne er for tørt hår og inneholder provitamin B5 og er UV-beskyttet. Jeg personlig synes denne var kjempe god. Jeg sliter litt med tørre tupper men denne gjorde susen. Men får silkemykt hår også kan lukten minne litt om tyggegummi (men denne lukten er ikke sterk og lukten blir svakere etterhvert). Kjøpt på Kicks.


Bilde nr2:
Invisibobble - the traceless hair ring
Jeg ELSKER disse strikkene, de er ikke så pene, men fungerer helt supert til hverdag. De lager ikke "spor" i håret som vanlig stikker ofte kan lage. Og den passer til alle hårtyper! Har prøvd disse i mitt naturlige hår (som er ganske frizzy og krøllete) og i rettet hår, fungerer like bra i krøllete som i rett hår. Kjøpt på Kicks.

Bilde nr3:
Moroccanoil - moroccanoil treatment
Denne har blitt en favoritt allerede, det jeg liker så godt ved den er at den skal fungere like godt i tørt som i vått hår. Jeg synes det er bedre å ta den i tørt hår men det er nok forskjellig fra person til person. Den luker i tillegg suuuuper godt!! Tommel opp for denne. Bestilt fra blush.no

Bilde nr4:
Tangle teezer
Dette er seriøst det beste kjøpet noen sinne, jeg hater faktisk å gre håret mitt. Ja, jeg har så mange floker og knuter at det gjør vondt, ha ha. Men med denne lille tingen, herregud, tror aldri jeg har børstet håret så mye. Det har blitt så enkelt og smertefritt!! Kjøpt på Vitus apotek

Likes

Comments

-

Har blitt en stund siden sist nå. Har vært ganske opptatt i det siste.
Jeg har vært i bursdag til min kjære tante som fylte år! Det var kjempe koselig, hele pappas side av familien var samlet ute i parken, der fikk vi servert pizza, brus og kake - nam!! Jeg elsker kake, ha ha!

Jeg har også vært litt på shopping (som vanlig) og da kjøpte jeg litt pynt til stua, kjøpte pledd, pute, gardiner, duk, sokker, undertøy osv. Dette var noe jeg/vi trengte.
Ellers har tiden ikke strekt til, men skal nok bli litt bedre :)

Men jeg fikk endelig litt tid til meg selv, det første jeg gjorde var å dra til frisøren og klippe håret mitt, det hadde begynt å bli veldig slitt i tuppene. Etter det valgte jeg å sette på nye negler. Jeg liker å drive med neglene mine osv men jeg peller veldig, spesielt om det skjer noe spennende på tv. Så når jeg endelig får på nytt sett med negler elsker jeg å pynte med neglelakk. I dag ble det en helt hvit neglelakk, liker at det er simpelt.

-

Har også på meg verdens deiligste og styggeste genser fra adidas!❤️❤️

Likes

Comments

-

I dag var jeg en liten tur i byen, egentlig bare for å titte litt -men det gikk jo ikke så bra, ha ha. Jeg gikk innom citybag og denne clutchen bare ropte på meg, herreguuud så fin den er!!

Clutchen er fra tiger of sweden og jeg er så forelsket i den. Den er så enkel og elegant, den går til absolutt alt. Passer også helt perfekt til å oppbevare pass og billett når vi drar til Kiel. Den er ikke for stor og heller ikke for liten, den har også et praktisk "håndtak" som gjør det superlett å holde den. Denne kommer til å bli mye brukt.

-

Likes

Comments

Topp: Gina Tricot
Bukse: Frame
Veske: Alexander wang
Mobildeksel: Marc by Marc Jacobs
Smykker: Gave fra kjæresten og pappa


-

Nå har endelig fredagen kommet og jeg skal jobbe hele helgen. Jeg har en så utrolig givende og fin jobb. Nå for tiden jobber jeg på et avlastningssenter for barn og ungdom. Jeg elsker jobben min, det er deilig å ha den følelsen at du faktisk gleder deg til å jobbe. De barna og ungdommene jeg jobber med er funksjonshemmet og er bare helt utrolige mennesker. Jeg skal som sagt jobbe hele helgen så kommer til å være lite hjemme! Men det hår helt fint for jeg koser meg på jobb.

Jeg ga forresten kjæresten en tur med Color Magic til bursdagsgave, noe han ble utrolig glad for. Det er helt utrolig hvor fort tiden går, nå er det bare 2 uker igjen til vi reiser. Vi gleder oss som to små barn. Det skal bli så deilig å komme seg litt vekk fra alt og få litt tid til oss selv -alle par trenger vel en liten alenetur?!?

-

(Bilde lånt fra google)

Likes

Comments

Jakke: Nicole (kjøpt på outlet)
Topp: Michael Kors
Veske: Mulberry
Bukse: Frame
Sko: Alexander wang
Klokke: Gant

-

I dag har jeg og kjæresten vært en tur i byen for å shoppe litt. Men så klart var jeg den eneste som kjøpte noe men kjæresten var så god å kjøpe en kjole til meg (den er sååå fin). Tok noen få bilder av det jeg hadde på meg i dag. Toppen jeg har på meg er fra Michael Kors og jeg bare ELSKER den friske gule fargen. Jeg kjøpte den for en stund tilbake og den er godt brukt! På grunn av den sterke fargen valgte jeg å holde det ganske enkelt. Hvit bukse, svarte sko og en svart veske. Hadde også med meg en svart enkel jakke da det ble litt kaldt på vei hjem.

Planen for resten av dagen blir egentlig bare å slappe av. Det er vel noe av det jeg kan best -slappe av, ha ha. Neida, men i dag har vi ingen andre planer. Så det skal bli deilig å sette seg ned, se litt tv, lage mat og bare kose oss.

-

Likes

Comments

-

Som dere sikkert har fått med dere så kommer Kevin Hart til Norge - YEY! Om du ikke har hørt om han før så må du nesten bare søke han opp på youtube. Du kommer til å le så mye at "smilemusklene" svikter og magemusklene brenner.
Jeg og samboeren var så heldige at vi fikk forhåndsbestilt billetter hele 2 dager før billettsalget åpnet.
Det var faktisk helt tilfeldig at jeg og kjæresten satt og snakket sammen om hvor morsomt det hadde vært å vært på et av showene hans, snakk om flaks -bare noen dager etterpå så leste vi på vg.no at han kommer i januar 2016.
Ingen av oss nølte og vi våknet grytidlig dagen etterpå. Kl 09 åpnet forhåndsbestillingen og vi satt igang. Tror aldri jeg har skrevet så fort i hele mitt liv. De billettene skulle bli mine. Etter ca. 5 minutter fikk vi billettene. 'oh herre som vi gleder oss. Vi sitter ganske så å si midt i, helt fremme på rad 9!! Dette er nesten som en drøm som kommer i oppfyllelse, jeg har aldri vært på konsert eller noe lignende. Så dette blir spennende.

-

Likes

Comments

-

Ja, da har jeg faktisk laget meg blogg. Jeg fortjener nesten en stjerne i boka for dette, haha. Vet egentlig ikke helt hva jeg føler om det at jeg nå må sitte foran pc'n min og skrive om min hverdag til helt ukjente mennesker, men håper jeg kan få tid til å skrive noen innlegg i ny og ne.

I dag har det vært veldig kjedelig vær. Så jeg har ikke gjort så mye, bortsett fra at jeg og kjæresten har gått en tur til nærbutikken for å kjøpe inn taco til i kveld. Ja jeg vet det er ganske utradisjonelt å spise taco på en onsdag, men det fristet så veldig da vi gikk forbi tacohylla i butikken. Så vi fant like gjerne ut at "hvorfor ikke?". Taco er jo GODT!
Det som skjer videre i kveld er at kjæresten skal på kino for å se Sinister 2. Altså jeg hadde gjerne blitt med om jeg ikke hadde blitt så redd, men jeg får ekstremt mange mareritt av skrekkfilmer. Husker en gang for lenge siden da jeg så The Grudge for første gang. Jeg hadde mareritt i sikkert 6 måneder etterpå, hahah. Så i kveld skal kjæresten på kino med en kompis og jeg skal sitte hjemme å se på serie med kattene. Jeg skal nok kose meg.

-

Likes

Comments