Välkomnar 2020

Mycket har hänt sedan jag skrev någonting här sist, inte minst har ett nytt årtionde tagit början. Wow, säger jag bara. 2019 var över innan jag hann blinka, innan jag han få den där vältränade kroppen och köpa en ny bil. Ännu ett år med ouppnådda drömmar. Det bästa med 2019 är att jag sa upp mig från jobbet, och att min älskade stjärna till häst har gjort så bra ifrån sig. Jag är glad att jag började plugga, även om det inte känns hundra procent rätt. Och jag kan knappt fatta att jag avslutat tävlingsåret med två felfria rundor och ett kval till 130.


På tal om plugget, det känns rätt men ändå inte. Jag älskar fortfarande att skriva, jag älskar att plugga och jag önskar mig inget hellre än ett roligt jobb. Samtidigt känns det inte helt rätt med tv-inspelningar, radioinslag och grejer. Jag vill skriva, och thats it. Så i vår skriver jag c-uppsats och tänker om helt enkelt.


Inför 2020 har jag faktiskt inte några stora mål. Jag har några på hästfronten, såklart, men annars egentligen ingenting. Jag har tänkt plugga lite extra, kanske söka någon ny utbildning, möjligtvis resa någonstans och skaffa ett heltidsjobb. Mycket kan hända liksom.

Vad jag gjort det senaste halvåret: hängt med världens bästa häst, druckit vin med vänner och ovänner, burit runt på en proppfull ryggsäck, tränat, hängt oförskämt mycket med bianca (katten).

Gillar

Kommentarer