I går kväll firade vi fredagen till ära med att åka hem till Sanna som lagat middag, hur lyxigt?? Maten var god, och det var mysigt att umgås.

❤️❤️

Idag har jag som vanligt jobbat, och sitter just nu på pendeln mot Stockholm. Sollentuna rättare sagt, för där väntas middag och firande av Emmas födelsedag samt inflyttningsfest! Ska bli så himla mysigt, och är verkligen sugen på fest ikväll. Ska ju dock (såklart) jobba även imorgon, så blir lugnt för min del. Men ändå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min vecka började faktiskt rätt dåligt. Förutom skitväder, lång jobbdag och där runt 16-17 tiden fick jag ett sms där det stod att Mia tappat ena framskon. Det suger verkligen, hade planerat in flera turer till ridhus i veckan och vi har äntligen kommit igång och ridit ordentligt och hon har känts riktigt fin. Till skillnad från när jag haft stressiga veckor och hon varit som en bomb av all energi varje gång jag suttit upp, och vi hade träning inplanerad imorgon. Jäkla skit säger jag bara.

Behöver alltså boka skoning och då är frågan om det är värt att bara slå på skon eller om jag ska sko om henne helt på en gång. Är mitt i skoperioden nämligen, och behöver ju oavsett åka in till kliniken.

Den här dagen har dock varit bättre. Kom hem för en halvtimme ungefär och har fått i mig lite lunch. Ska åka iväg till stallet nu på en gång, och ikväll ska vi fira Kevins bror som fyller år.

Likes

Comments

Gokväll.
Jag har faktiskt inget vettigt att komma med idag. Förutom att jag jobbat och hängt i stallet större delen av helgen har jag också sovit, från sådär klockan 21 ungefär. Är helt slut, mest trött på mig själv tror jag. Har så mycket tankar i mitt huvud, om hur jag vill att livet ska bli och hur mycket jag är beredd att offra på vägen dit. Just idag är jag kluven till alla drömmar jag någonsin haft, och just idag känner jag mest för att flytta långt bort och börja om allting från början. Just idag är jag inte lämpad att skriva något mer än såhär, för det kommer inte bli så bra.

Hörs någon annan dag helt enkelt.

Ps. ville egentligen bara dela med mig av världens finaste Carma. Hon är så klok, och alla små liv är hennes vänner.

Likes

Comments

Shit, redan fredag. Veckan har gått så fort, och så blev det helg igen. Jag jobbade som vanligt några timmar imorse men var hemma igen strax innan kl 09. Hann äta frukost och mysa lite med Kevin som var ledig idag, innan telefonen ringde. Stona hade sprängt staketet och var lösa, så det var bara att slänga sig i bilen och åka till stallet.

När jag kom fram var hästarna redan fångade, så vi satte igång med att snickra ihop staketet. Är lite jobbigt när sånt händer på vintern, eftersom det inte går att slå ner några stolpar i marken. Men vi löste det lite provisoriskt åtminstone.

Mia hade ett litet skrapsår på ena bakbenet men annars har de klarar sig oskadda, som tur är. När allt var lugnt i stallet åkte jag och Kevin till stan. Käkade lunch på Ikea, och gick ett varv där för att sedan åka till Chilli. Vi är på jakt efter någon byrå till köket, men hittade tyvärr inget självklart val. Så vi funderar vidare!

Handlade mat sen, köpte med fastlagsbullar till fika. Åkte till stallet och red båda hästarna i sällskap med Maria, lite väl kallt på slutet. Har nu käkat middag och tänker avsluta kvällen framför talang.

Tack och hej! 😄

Likes

Comments

Började veckan med att glömma handskarna hemma (var jättekallt ute) och köra över mina hörlurar med bilen, yey.

Jobbade i vilket fall till 19, och påväg till stallet hörde Maria av sig och sa att jag inte behövde komma dit. Hennes kompis har ridit Mia några gånger, precis som idag vilket gjorde att jag kunde åka raka vägen hem. Inte tokigt en lång måndag, så jag ska passa på att lägga mig i tid. Blir en lika lång dag imorgon, 06-19. Lugnare resten av veckan dock, så det ser jag fram emot. Tyckte Kevin sa något om kalas på onsdag, vore inte helt fel med fika haha!

Nu ska jag sova!


Likes

Comments

Summering av helgen: trevlig
I går efter jobbet mötte jag upp Maria i stallet för en uteritt. Har kommit en hel del snö och äntligen ligger snön ordentligt på marken så man slipper halka omkring på isen.

Åkte hem efter det, och klev in genom dörren till färdiglagad middag. Tacos, och efter det mello. Vi åt så mycket mat, chips & glass och drack några glas vin. Avkopplande och trevligt, och mello artisterna slutar ju aldrig förvåna...

Idag ringde klockan 06:00. Hade utsläppet i stallet och åkte iväg till ridhus med Mia, vi var själva där vilket var så skönt. Joggade egentligen bara i alla gångarter, och såklart mycket skrittarbete för att få henne att slappna av.

Sen väntade jobb, stall igen och när jag kom hem lagade vi lite matlådor inför veckan och kollade på nya Beck-filmen.

Likes

Comments