Veckan som gått

Förra veckan startade jag upp med intervaller med mamma och Chris. Vi sprang totalt 1 mil och gjorde fartökningar under den sträckan.

4st x 3min

4st x 2min

4st x 1min

Sen tog jag det lugnt resten av veckan tills på fredag då det blev dubbla pass. Spin-cirkelgym med pappa på morgonen och överkropp med Johanna och Elin på eftermiddagen. Fredagskväll blev jag bjuden på mat hos Elin av Elins föräldrar. Riktigt gott ska jag säga! Sen efter det for jag och hämta Frank som jag skulle vara kattvakt åt en natt. Vi myste på i soffan ett tag innan vi somnade sött i sängen. Lördag vaknade jag tidigt. Städade lägenheten och for till Elin för en promenad i morgonsolen med henne, Johanna och finaste Hugo.

Lördagskväll hängde jag med Felicia. Vi åt ost och kex och kollade på film. Sen hade vi sleepover hos henne. Söndag gick vi på relaxen på himlabadet och efter det kollade vi på när IBF-brudarna spelade match. Tyvärr förlorade de men ack så bra jobb de gör på plan, helt otroligt!

Söndagkväll hängde jag, Maria och Elin hos Felicia en sväng.

Igår, måndag slutade jag tidigt så for hem och städade lägenheten igen haha. Tänk att det kan bli så smutsigt direkt! Vid sju åkte jag och Felicia på Friskis och betade av ett redigt benpass. Och ja, idag känns det som jag har två cementklumpar i vadera skinka haha..

Gillar