Tränarutbildning på Ulltuna

Fem dagar har gått sedan jag bloggade och jag har hunnit göra hur mycket som helst. I fredags for jag som sagt till friskis i Ulltuna (uppsala) för en femdagars gymkurs. Har fått lära mig allt och lite till om drag, press, benböj, marklyft, doping, kost, utfall, rotation och magövningar. Så nu är jag en riktig kunskapsbank! Nä mycket kvar och lära men jag fick svar på många frågor som jag hade med mig dit iaf! Och en otroligt härlig grupp med människor har jag också lärt känna, så sorligt att behöva lämna dem bara. Vet liksom att man aldrig kommer träffa vissa av dem igen..

Kände också innan jag skulle åka att jag var nervös att träffa dessa männniskor för tänkte att man inte skulle passa in, så var jag även lite omotiverad till hela kursen. Men nu efteråt känner jag bara "fyfan va värt!" Ångrar ingenting och nu vill jag bara göra mer mer meeeer!

Licienserad ska jag troligen bli inom två månader. Han som ska liciensera mig är Sebastian (kursledaren vi hade i helgen) så det känns hur bra som helst! Inte lika nervöst som att träffa en helt ny okänd person. Utan skönt att veta att han redan har sett hur jag arbetar.

Gillar