tjugotredje december

Tatueringen jag och Felicia gjorde gick bra. Tror jag tycker de är värsta stället att bli tatuerad på. Har dock inte testat alla ställen där de sägs att det ska göra ont men har ett blomverk på revbenen och tom det var skönare än mellan brösten haha..

Efter tatueringen åkte vi ut på birsta och handlade julgran. Sen hem och pynta den på kvällen då. Blev ett glas vin där också innan vi var klar!

Lördag åkte jag till mor och far på brunch på morgonen. Passade på att spreja min klädstång och tvätta bilen när jag var där å. Sen for jag ut på birsta för att handla lite smått och gott till kvällen. Och ungefär då var min bil skitig igen, tror det tog en timme haha..
Lördagskväll var jag med Maria, Linnea och Alicia hemma hos mig, sen gick vi ner till grabbarna på stan på kvällskvisten.

Söndag tog jag en tur till ljusdal och hälsade på. Myste med katten som han heter och rastade mormor ute i spåret.

På måndagen for jag hem därifrån. Tränade med Felicia på kvällen. Första passet på två veckor. Vi började dock lugnt men känner av det idag ändå.

Tisdag var jag på överraskning med jobbet. Vi blev bjuden på lunch ute på Timrås gårdsbutik. Sen efter det tränade jag med Felicia innan jag och lillebror drog till fjälls.
Och ja nu är jag här uppe. Var en tur till rätan idag för att umgås med Felicia och Rasmus. Kan ju inte vara utan dem jag haha!
Ikväll blir det uppesittarkväll och imorgon är det ju julafton! MYS!!

Gillar