Tattoo

Glömde ju att skriva det absolut roligaste jag gjorde i måndags. Träningen med Felicia! Vi körde ett rejält axelpass på Friskis, och det var även sista passet för denna vecka. Tatuerade mig igår så nu ska det vilas i en vecka iaf då det är så hög infektionsrisk. Dock kommer jag köra uppvärmningen och nedvarvningen på Familjefysen imorgon men det ska nog gå bra. Kommer inte ta i nått då direkt. Sen i helgen ska jag upp till stugan med mamma, pappa och farmor så då blir det ingen träning heller. Ska endast försöka göra rehabövningarna för höften som jag måste. Men som sagt, de är inte heller så ansträngande.

Sen ja vad gör man när man inte får träna då? Kommer bli såå rastlös haha.. Tänkte iaf handla idag efter jobbet. Laga lite matlådor och sen går det ju alltid att städa i lägenheten hahaha... 

Juste, ska även packa till fjällen så det är klart! Vi åker på fredag direkt efter jobbet så där finns det inte mycket tid att vinka på. Sen att jag har Familjefys på tors med. Så laddad för fjällen alltså! Har inte ens sett stugan än! Och sen att farmor ska med är så roligt, få en hel helg med henne.

Gillar

Kommentarer