Stockholm

I onsdags körde jag och Elin spinning. Sista passet jag fick köra innan jag tatuerade mig i torsdags. Åkte till studion med Maria klockan tio och vi åkte hem därifrån klockan fyra. Bra dag och en ny tatuering att pryda kroppen med. Efter det for vi hem till mig och käkade middag samt packade det sista till Sthlm. För på fredagen klockan tolv var vi påväg mot huvudstaden! Och ja vad gjorde vi där då? Jo åt god mat, träffade Anki och Albin en sväng på stan, festade med Frida och Albin på Vida på lördagen, shoppade upp alla pengar som gick att shoppa upp och såklart bara myste på till tusen.


När vi sen kom hem i Söndags orkade jag inte görs någonting. Packade inte ens upp utan gick och la mig och somnade klockan åtta hahahaha.. Sov alltså tio timmar den natten, herregud! Ja men är man trött så är man. Det tar på krafterna att vara med brudarna en hel helg.

Sen igår när jag kom hem städade jag lägenheten från topp till tå. Och ja ni vet ju hur mycket jag älskar när det är städat, blir så lugn av den känslan! Dock gick det lite vilt till igår vid städningen då jag skar mig på nått och höll på att få amputera hela tummen haha ;)

Gillar

Kommentarer