SICK AND FOOD

I måndags sprang jag till jobbet på morgonen. Och ja det var superhalt ute.. Men soluppgången gjorde det helt klart värt att springa. Sen i tisdags tränade jag med Chris. Kände mig dock inte så pigg då men körde ändå. Sen i onsdags vaknade jag upp supertrött och febrig. Gick på jobbet ändå men klockan tolv var jag tvungen att åka hem. Sen sov jag från klockan 12 på dagen till klockan nio imorse i princip. Och ja när jag sover så pass mycket brukar jag ha feber!

Iaf så vad har jag gjort idag då? Jo kollat på träningsvideos, ätit mat, gjort hårinpackning, bloggat och städat lägenheten. Tog en ipren imorse så blev lite överpigg (insåg det sen när jag hade energi att städa så gick och la mig i soffan igen) Så nu sitter jag här och skriver. Sen måste jag lägga upp bilder och receptet på chokladmuffinsarna jag gjorde idag. Var så sötsugen så ville ha någonting gott men nyttigt, och kolla bara!! AMAZING. Sen att de tog ca 2 min att göra var bäst av allt!

Sen i samma veva lägger jag upp en riktigt god middag som jag och Jonas har käkat de senaste två dagarna: Kycklingpizza! Kycklingfärs som botten sen får man toppa med valfria ingredienser. Jag tyckte helt klart banan och curry var bäst på, 10/10

  • FOOD

Gillar

Kommentarer