Sent inlägg

Nu äntligen borde detta inlägg komma upp. Skrev det förra veckan men eftersom Nouw har haft problem med publiceringen så har det inte dykt upp men nu kommer det!


Oj nu har det gått lång tid sen jag bloggade igen. Men ja jag har mina ursäkter, jag jobbar lite och umgås med kompisar resten av tiden haha.

Förra fredagen iaf så hade jag och Elin invigning på hennes balkong. Vi monterade ihop möblerna och sen åt vi middag och drack vin resten av kvällen. Riktigt mysigt!

Lördag tränade jag med Joel på dagen och sen fick jag skjuts ut till Bredsand där Njurundagänget hängde hos Jennifer. Följde med dem på Udda på kvällen. En bra kväll med mycket skratt (som det alltid blir med Jennifer och Benjamin i samma umgänge).

Söndag for jag ut till mamma och pappa där jag blev bjuden på grillat. Gott!

Måndag åkte jag och Elin och fixade naglarna hos Jennie. Alltså hur duktig är inte hon!!?? Älskar färgerna! Elin tog mörkblått och jag orange igen hehe.

Sen igår var jag ute på en promenad efter jobbet med Ida. Sen efter det gick jag hem till Felicia och Rasmus och bjöd dem på glass, mums!

Idag ska jag träna med Elin efter jobbet och sen ikväll ska det fixas lampor i min lägenhet. Imorgon åker jag till Härnösand med Elin, Maria och Olle för att fira att Johanna tar studenten!!!! Congratulation!!!!

Gillar