semestervecka ett

Första semesterveckan, jobbade till fyra och sen åkte jag och Felicia till Östersund. Väl där skulle vi hjälpa Sebastian med renovering av lägenhet. Dock hann vi inte så mycket då de var typ 54 hål i hans vägg i ett rum som vi var tvungen att spackla igen haha.. men ja vi gjorde lite småsaker och hann även med en utgång! Träffade på lite sundsvallsbor också vilket var väldigt trevligt. Och de bästa av allt, vi fick åka snabba bilar! Lördag åkte vi till Härnösand för att åka runt på bilcruising. Felicias bror Sebastian har en RS7,a (rätta mig Felicia om jag skriver fel nu) och ja jag kan säga att de var magiskt att åka med där! Pappa blev också nöjd när jag sa att jag tyckte de var kul med snabb bilar, äntligen har hans dotter blivit lite bilintresserad haha.

På söndagen packade vi om, jag, Felicia, Rasmus och Jonas för en husvagnsresa till Stockholm. Väl i Stockholm gick vi på gröna lund, åkte voi, shoppade på mos, nattbadade och bara hade de gött i tre dagar.
Resten av veckan var de fest fest och ännu mera fest, med både randommänniskor och mina pinglor. Fredag var jag med Hanna ute i bredsand, vi käkade middag och sen åkte vi in på bloco och udda!
Lördag var jag med Johanna och Elin, samma visa där. Middag hemma sen ner på stan för några glas!
Och ja de var nog första veckan av min semester de!

Gillar