semestern fortsätter..

Snart har två veckor av semestern passerat. Och idag hoppade jag faktiskt in extra på jobbet för att mamma hade hjälpt mig med ett jobbpass tidigare.

Iaf, vad har jag hunnit göra de senaste två veckorna då? Jo jag har haft vinkvällar med Maria, Frida, Elin, Johanna, Alva och Felicia. Åkt på ridturer med Felicia. Fixat med renoveringen i lägenheten. Ätit gomat hos farmor. Tränat med hela min kompiskrets tror jag (vid olika tillfällen dock). Haft catch-up- kvällar med barndomsvänner. Gjort en snabbvisit i Ljusdal hos mormor. Fixat naglarna. Testat cykelkläder samt gått på cykelkurs hos far min och sen såklart tagit det lite lugnt i soffan mellan alla aktiviteter haha.

Sen nu i helgen ska jag till Åkersjön med Elin och Felicia. Sen på söndag kommer Frida så vi kommer cykla måndag och tisdag. Sen på onsdagen åker vi troligen till Huddik och träffar Anton (mitt kusinbarn/Fridas systers barn). Onsdagskväll åker jag mot Gävle för en shoppingdag i Sthlm på torsdagen med Mathilda. Så ja min vecka är fullspäckad haha!

Gillar