Samsung galaxy s21 Ultra

Senaste två dagarna har jag häng med Felicia. I tisdags tränade vi på Friskis och sen for vi mot hennes husvagn för att fortsätta måla då färgen som hon hade beställt hade kommit. Lika bra att köra på direkt då kände jag! Sen på onsdagen vaknade jag upp 05.15 och kollar ut, då är min bil borta. Och tankarna om hur någon skulle ha kunnat sno bilen som gick igenom huvudet då innan jag kom på att vi hade glömt att hämta den efter målningen på tisdagen. Herre min jesus, lätt hjärtklappning där. Så ja det var bara att ringa Felicia och fråga om hon kunde skjutsa mig till jobbet hahaha... Tur vi båda börjar tidigt och jobbar i Nacksta.


Igår efter jobbet åkte vi ut på Birsta en sväng. Jag skulle handla en present åt Johanna och Felicia en åt sin far. Sen vidare till husvagnen för målningsdag nr2, och vi hann klart! 30h totalt har vi jobbat på den. Fett me värt nu när vi ser slutresultatet!!

Juste!! Igår på birsta inhandlade jag en ny mobil! Så nu kommer det bli riktigt fina bilder här framöver! Har dock inte packat upp den än då jag ska leda pass ikväll och jag har all musik och skit på den gamla. Skulle bli lätt stressad om någonting inte skulle fungera tills dess haha..

Gillar

Kommentarer