renovering

Ja vad har jag gjort i helgen? Jo renoverat och ätit skräp till både frukost, lunch och middag haha..

Nä men i fredags startade jag renoveringen hemma i köket och sovrummet. Började med att tvätta, spackla och slipa väggar. Sen satt vi på spackelremsor på kvällen. Och tror ni att de var kvar på lördag morgon? Nej. Så på med nya, spackla och slipa om. Sen när vi var klar (tyckte vi) började vi måla söndag eftermiddag. Sen kom Jonas hem två minuter senare och slet ner allt haha. Ja men det blev ärligt talat inte bra med remsorna. Så nu ska vi spackla om och slipa igen för tredje gången. Sen måla om då.

Någonting vi lyckades med iaf var att måla sovrumsdörren vit. Samt måla om toalettdörren som hade blivit smutsig vit. Tänkte bättra på skafferidörren idag också då vi endast målade den en gång. Sen om Jonas spacklar och slipar idag på lunchen kanske jag och Maria kan måla i eftermiddag.

En guldstjärna vill jag iaf ge till Maria och Elin som har hjälpt mig i helgen! Otroligt tacksam över att jag har dem som vänner. Och lite extra tur är det att Elin har hunden Hugo som måste rastas då och då så man får lite paus/träning mellan renoveringarna haha!

Gillar