Nyss helg och snart helg igen

I fredags var jag med Matilda på kvällen. Helt spontant skrev hon till mig på dagen och jag hade inget planerat som jag annars brukar ha så vi träffades för lite balkongmys. Så kul att få träffa min pingla igen.

Lördag var jag med Elin på dagen. Vi gick ner på stan, tog en fika i solen och bara pratade om allt i livet. Sen på eftermiddagen gick vi upp för trapporna till Norra berget. ÅÅH GUUD vilken dålig kondis man har!! Vi kom liksom upp för första trappan och hade blodsmak i munnen hahahaha.. Trodde jag var rutinerad att gå i trappor så mycket som jag går upp och ner till min lägehet som ligger på 5e våningen och saknar hiss, men icke! Efter promenaden åkte jag på Friskis och körde rygg med Joel, blev ett av de bättre passen på länge!

Sen lördagkväll var jag med Amanda, Elin och Maria. Vi var först hos mig och gick sen ner på Udda.

Söndag vaknade jag upp brevid Jonas syrra som sovit över hos oss. Så vi käkade lite frukost, väckte Jonas som sov på soffan (klart brudarna ska ha sängen) och sen kom Manfred och Jonas på besök. De skulle hämta Sanna så de passade på att hälsa på katterna en sväng. Manfred som är Jonas syrras barn älskar våra katter. Han kan inte sluta prata om dem och han ville helst inte åka hem heller haha. Sen efter de åkte så gick jag och Jonas ut på en långpromenad. Och efter det käkade vi lunch på max och middag på Gonzalos med Albin och Rasmus. Nyttigt! I vårt försvar tog vi sallad (på gonzalos iaf).

Gillar