missemojj

Fredagen slutade med dans hela natten. En riktigt bra kväll med mina fina brudar. Vi började med tapas och kattmys hemma hos Malin och sen for vi ner på stan och dansade på Estreet.

Lördag mådde jag rätt bra ändå! Trött är man ju alltid dagen efter med förutom det så var det okej. Lördagskväll var vi även bjuden till Carro på middag så det var riktigt nice! Extremt god mat!

Söndag var jag på Friskis hela dagen på utbildning. Äldre, smart och vältränad. Sen efter det tränade jag med Maria och Elin på Friskis och sen for vi och köpte käk.

I måndags var jag och Ramona på bio. Vi såg en förhandsvisning på "Till Frank skiljer oss åt". Och ja den var bra men så jäkla "jobbig" att kolla på ibland. Det blir liksom att man bara "men nej nej nej gör för fan inte sådär!!" Den känslan om ni förstår haha. Men ja den rekommenderas ändå!

Igår tränade jag först med Jennifer, Agnes och Mattias efter jobbet. Vi körde ett redigt benpass. Sen vid fyra kom Mathilda hit till Friskis och körde intervaller med mig och Chris. Seeeen efter det for vi hem och fixade oss lite och gick ner på Estreet och åt middag, mums!!!

Idag gick jag och Anna på ett jympapass vid lunch. Och ja vi var inte bäst kan man ju säga haha. Koordinationen på oss var inte på topp. Men det var kul! Riktigt kul! Så jympa kommer jag fortsätta med.

Gillar

Kommentarer