Mina bästa flickor

I onsdags tränade jag med Felicia på kvällen efter en redig pannkaksmiddag hos henne. Vi körde bröst och det känns idag, för mig iaf.. Felicia verkar inte få träningsvärk i bröstet längre haha, hon är väl redan urstark där..


Igår, torsdag ledde jag pass direkt efter jobbet. Först Cirkelgympass för Profilplåt och sen Familjefys med småbarnen. Och efter det körde jag ben med Elin och Felicia. Även fast man är helt slut i huvudet och knappt kan prata så ger de så mycke energi att få träna med dem. Älskar er för det. Älskar att ni alltid är bäst helt enkelt.

Idag började jag klockan nio och jobbar till fyra, och även fast jag hade sovmorgon hann jag inte reda ut alla flätorna jag gjorde i håret igår. Så jag for som ett fågelbo till jobbet imorse haha. Tur motionärerna här på Friskis tycker man är fin ändå, även fast man har flätor i halva håret..


Sen till en helt annan sak! Inredning till lägenheten beställde jag igår. Köpte en puff som kan fällas ut till en extrasäng. Tänker ha den i extrarummet som dekoration. Rätt smart ändå, kan jag erbjuda sovplats om någon hälsar på! Sen speglarna ska jag köpa från Ikea och sätta i extrarummet också. Tänker att jag ska köpa två stycken (de är fyra speglar i en) och sätta på höjd så det blir en helkroppsspegel. Tror det kan bli riktigt snyggt där inne!

Gillar

Kommentarer