mina bästa

Andra veckan på semestern snart slut, herregud va tiden går fort.
I lördags var jag en heldag med grabbarna och Felicia i Albins stuga. Vi åt mat, åkte vattenskoter och ännu mer ring, badade, grillade och åt lite mer, lyssnade på musik och kollade solnedgång tills vi somnade sött i en släpvagn. En bättre dag helt enkelt! Söndag var vi kvar hela dan hos Albins. Så ja vad gjorde vi då? Jo tog om allt igen. Grillade, badade, åkte vattenskoter, lyssnade på musik och sen var det dags för hemfärd.

Måndag sov jag och Jonas bokstavligen bort hela dagen. Vi var nog helt slut efter helgens bravader! Men det var skönt, och man får ju faktiskt göra så när man har semester! Sen var jag rätt pigg på kvällen så for då till Elin och hängde ett tag. Vi gjorde middag och pratade om allt i livet. Senare på kvällen for jag och Maria och tränade på friskis.

Tisdag och onsdag har jag tränat med Sanna, haft sushimys med Felicia och Rasmus, festat på stan med Matilda och bokat resa med Malin.

Och idag har jag hängt med farmor en heldag. Vi for först på stan och kollade lite. Köpte några fina saker som vi sen tog på oss till lunchen på svartvik. Efter det for vi hem till farmor och solade. Jag for sen hem vid tre för att tvätta och packa lite innan det blev en pizzamiddag med Amanda.

Imorgon ska jag fixa allt möjligt inför resan till Paris, för på lördag åker viiii. Så ja nu blir det nog dött här i två veckor skulle jag tro.

Gillar