MARIA

I tisdags for jag på Birsta med Elin direkt efter jobbet. Vi skulle hitta en present åt Maria som fyllde år i onsdags. Och ja efter lite egen shopping hittade vi också en present till henne.

Det var nämligen utförsäljning på Carolina Gynnings butik så jag kaaanske gick locko där....

Efter Birsta for vi och tränade med Maria på Friskis.

Onsdag körde jag intervaller med Linnea på morgonen, stege stege stege. Sen efter jobbet firade vi Maria hemma hos Elin. Vi åt pestopasta till middag och urgod tårta till efterrätt. Riktigt mysig kväll!

Igår, torsdag jobbade jag till fyra och tränade sen själv en sväng innan jag skulle leda Familjefys klockan halv sex. Sen efter det väntade jag kvar på Friskis tills jag skulle leda Selånger fotbollsgrabbar klockan halv åtta. Vaknade också med ett rött öga igår så trodde jag skulle skrämma iväg barnen på Familjefysen. Men icke! Jag tror t.o.m att vi slog rekord med ca femtio stycken deltagare. Superkul!

Idag ska jag på antidoping-möte här på Friskis (passande att folket som ska hålla i mötet kommer till mitt jobb så jag slipper åka iväg haha). Sen när jag slutar klockan halv tre ska jag och Felicia springa intervaller. Hejja oss!

Gillar

Kommentarer