julafton

Ja kläderna från bohoo hann komma iaf. Dock passade inget.. Less man blir då. Men som tur var så har jag hittat en annan nyårs outfit redan. Malin och jag var på birsta häromdagen och då hittade jag en liten topp för 50kr som jag tänkte ha. Perfekt när jag är halvt pank efter bali. Sen kläderna från bohoo har jag fått sålda också så det är perfekt.

Iaf så senaste dagarna har jag varit på julbord, julbord och mer julbord. I fredags var vi hos Birgit och åt för fulla muggar. Sen lördag var vi hos farfar på dagen och firade han. Han fyllde 81år så vi tog med oss lite fika och åkte till hans boende. Sen lördagskväll var vi hos Lenny på julbord.
Och igår var det uppesittarkväll, då var jag och Jonas bara hemma.

Julafton idag startade jag på bästa sätt. Först åkte jag och Jonas på friskis och tränade gym med Carina, Anders, Emma, Vilma, Joel och Gustav. Sen direkt efter switchade jag om till springkläder och sprang hem till bredsand. Mamma kom och mötte mig halvvägs också. Och sen hann jag inte så mycket mer än att duscha innan vi for till farmor och farfar på julbord och mys.

Gillar

Kommentarer

Nya inlägg

Mest lästa